Etiquetas

,

 

pa de pastanaga

És la primera vegada que ho faig… m’ho he inventat una mica, però ha surtit molt bo!

Ingredients:

  • 150grams de farina
  • un iogurt d’aquells cremosos (amb un normal també surtiria bé)
  • una cullerada de formatge ratllat (si és parmesà millor)
  • 3 o 4 pastanagues
  • 1 ceba
  • 4 ous
  • sal i pebre

El primer que s’ha de fer és tallar la ceba i les pastanagues a rodanxes i sofregir-ho fins que estigui la pastanaga tendra. Mentrestant anem separant les clares dels rovells. Quan la pastanaga ja estigui feta s’ajunta amb els rovells, el iogurt, el formatge ratllat i la farina. Es barreja.

Llavors es fan les clares a punt de neu i s’aboquen a la massa. Quan ja estigui barrejat es pot triturar o no, tot depén de si us agrada trobar trossos de pastanaga o no.

Quan ja estigui feta la massa se li posa sal i pebre i es col·loca dins d’un motlle prèviament untant amb mantega i una mica de farina. Es posa uns 45 minuts a 180º-200º al forn i ja estarà llest!

Es pot menjar acompanyant als plats o untant-t’ho amb  formatge cremós com el de philadelphia, amb salmó o amb el que es vulgui.

🙂

Anuncios