Etiquetas

, ,

xocolata i vainilla

Per fer aquest pa de pessic he fet servir la recepta típica, la del iogurt:

  • 1 iogurt
  • 3 mides de iogurt de farina
  • 2 mides de iogurt de sucre
  • 3/4 de mida de iogurt d’oli
  • 1 sobre de llevat
  • 3 ous
  • 3 cullerades de xocolata en pols
  • mitja canya de vainilla (o sucre amb gust de vainilla)

Es barregen tots els ingredients menys la xocolata i la vainilla fins que tinguem la massa. Quan ja estigui la dividim en dos recipients. En un d’ells se li afegeixen les 3 cullerades de xocolata en pols i en l’altra el que té a dins la canya de vainilla, és a dir, s’agafa la canya i s’obre i amb un ganivet o una cullera s’agafa el que té a dins i s’aboca la massa.

Quan ja tinguem les dues masses es van abocant dins el motlle. Hauria de queda una capa de cada, és a dir, primer es tira una mica d’una massa i després una mica de l’altre i així un parell de cops fins que ja no quedi res.

Quan ja estigui, es posarà al forn uns 30-35 minuts a 180º!

Anuncios