Etiquetas

ceba confitada

Ceba confitada

Ingredients:

  • 2 cebes grans
  • Vi blanc
  • 1 cullerada de mel
  • oli

Es posen les cebes tallades a l’oli calent i es deixa molta estona a foc lent fins que ja estiguin mig fetes. S’afegeix mig got de vi blanc i  una cullerada sopera de mel. Quan s’evapori  es deixa una estona més al foc fins que es vegi que està feta la ceba.

Aquesta ceba pot servir per a fer canapés o per acompanyar algun menjar, sobretot la carn.

Ingredientes:

  • 2 cebollas grandes
  • Vino blanco
  • 1 cucharada de miel
  • Aceite

Se cortan las cebollas en juliana y se sofrien a fuego lento en el aceite. Cuando ya estén medio hechas se le añade medio vasito de vino blanco y la cucharada de miel. Se deja a fuego lento hasta que se evapore. Una vez evaporado, se deja la cebolla hasta que esté a vuestro gusto.

Anuncios