Etiquetas

, ,

mouse de xocolata

Ingredients:

  • 400 grams de xocolata per fondre
  • 125 grams de mantega pel mouse
  • 100 grams de mantega per la base
  • 100 grams de sucre glas
  • 4 rovells d’ou
  • 1 paquet de galetes maria
  • una cullerada de llet
  • una cullerada de sucre
  • mig got de nata per muntar.

Es comença fent la base. Per fer-la es tritura el paquet de galetes i es barreja amb els 100 grams de mantega (a temperatura ambient), la cullerada de llet i la de sucre.

Un cop estigui fet es posa a dins del motllo i s’escampa. Per poder-lo desmotllar millor un cop estigui fet, jo hi he posat film transparent abans d’abocar-li la base. Així desprès nomès caldra estirar del film. Mentre es prepara la mousse, el motlle es deixa a la nevera perquè es refredi la base.

Per fer la mousse es desfà la xocolata i la mantega (jo ho he posat 2 minuts més o menys al microones). D’altra banda es barreja el sucre amb els 4 rovells d’ou fins que s’aconsegueixi una massa suau. Un cop estigui fet es barreja la xocolata amb els rovells i se li aboca la nata prèviament muntada.

Quan ja stigui ben homogeni, es posa a dins del motlle i es deixa reposar unes 5 o 6 hores. Quan ja està fet, es pot guarnir amb boletes de xocolata o alguna altra cosa semblant.

I ja es podrà menjaaar!!

🙂

Ingredientes:

  • 400 gramos de chocolate para fundir
  • 125 gramos de mantequilla para el mouse
  • 100 gramos de mantequilla para la base
  • 100 gramos de azúcar glas
  • 4 yemas de huevo
  • 1 paquete de galletas maría
  • una cucharada de leche
  • una cucharada de azúcar
  • medio vaso de nata para montar.

Se empieza haciendo la base. Para hacerla se tritura el paquete de galletas y se mezcla con los 100 gramos de mantequilla (a temperatura ambiente), la cucharada de leche y de azúcar.

Una vez esté hecho se pone dentro del molde y se esparce. Para poder desmoldar mejor una vez esté hecho, yo he puesto film transparente antes de verterlas le la base. Así después sólo habrá que tirar del film. Mientras se prepara la mousse, el molde se deja en la nevera para que se enfríe la base.

Para la mousse se derrite el chocolate y la mantequilla (yo lo he puesto 2 minutos más o menos al microondas). Por otra parte se mezcla el azúcar con los 4 yemas de huevo hasta conseguir una masa suave. Una vez esté hecho se mezcla el chocolate con las yemas y se le vierte la nata previamente montada.

Cuando ya esté bien homogéneo, se pone dentro del molde y se deja reposar unas 5 o 6 horas. Cuando ya está hecho, se puede adornar con bolitas de chocolate o alguna otra cosa similar.

.

.

.

Ai dolors- Manel

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/06122008/52b230620a5677e7a31ee816c738b056.mp3]

Anuncios