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coulant tancat

Ingredients:

  • 8 ous
  • 150 gr de sucre
  • 150 gr de mantega
  • 225 gr de xocolata per fondre
  • 125 gr de farina
  • 25 gr cacao pur en pols

Es barregen tots els ingredients (la xocolata i la mantega s’han de fondre). Quan estigui tot barrejat s’abocaran en els motlles els quals s’untaran prèviament de mantega i cacao en pols.

Un cop es tinguin en els motlles (amb aquestes mides surten 12 aproximadament), es posen al congelador i quan es vulguin menjar només cal que es posi el forn a 225º durant 10-12 minuts. I ja estarà!

Aquesta és la pinta que fa quan s’obre!

coulant obert

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Como explicarte?- La pegatina

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/24082007/db5e6fb79505c4501047d2c2ce6ff1d4.mp3]

Ingredientes:

  • 8 huevos
  • 150 gr de azúcar
  • 150 gr de mantequilla
  • 225 gr de chocolate para fundir
  • 125 gr de harina
  • 25 gr cacao puro en polvo

Se mezclan todos los ingredientes (el chocolate y la mantequilla se tienen que fundir). Cuando esté todo mezclado se verterán en los moldes que se untaran previamente de mantequilla y cacao en polvo.

Una vez se tengan en los moldes (con estas medidas salen 12 aproximadamente), se ponen en el congelador y cuando se quieran comer sólo hace falta que se ponga el horno a 225 º durante 10-15 minutos. Sabréis que esta hecho cuando desaparezca el “agujerito” de la parte de arriba. Y ya estará!

Os dejo una foto de la pinta que tiene cuando se abre!

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Como explicarte?- La pegatina

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/24082007/db5e6fb79505c4501047d2c2ce6ff1d4.mp3]

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