Etiquetas

, ,

quiche d'espinacs

Ingredients:

  • 300 gr d’espinacs
  • un brick de crema de llet
  • 2 ous
  • formatge emmental ratllat
  • sal
  • nou moscada
  • pinyons
  • pasta de full

Per començar es faran els espinacs o a la paella o bullits. Un cop estiguin es barrejaran amb els pinyons. D’altra banda es batran els ous i la crema de llet i quan estigui homogeni se li afegiran els espinacs. També se li afegirà formatge emmental ratllat, nou moscada i sal.

Quan ja ho tinguem ho abocarem a la pasta de full prèviament calentada 10 minuts a 150º al forn. Es deixarà dins del forn fins que ja estigui, aproximadament 20 minuts. Per decorar se li pot afegir formatge per sobre.

.

.

.

Els binocles d’en Pere- Els amics de les arts

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/08122009/06d670631fb784880f9d021731fc005d.mp3]

Ingredientes:

  • 300 gr de espinacas
  • un brick de crema de leche (200ml)
  • 2 huevos
  • queso emmental rallado
  • sal
  • nuez moscada
  • piñones
  • hojaldre

Para empezar se harán las espinacas o en la sartén o hervidas. Una vez estén se mezclarán con los piñones. Por otro lado se batirán los huevos y la crema de leche y cuando esté homogéneo se le añadirán las espinacas. También se le añadirá queso emmental rallado, nuez moscada y sal.

Cuando ya lo tengamos lo vertemos en  la pasta de hojaldre previamente calentada 10 minutos a 150 º al horno. Se dejará en el horno hasta que ya esté, aproximadamente 20 minutos. Para decorar se le puede añadir queso por encima.

.

.

.

Els binocles d’en Pere- Els amics de les arts

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/08122009/06d670631fb784880f9d021731fc005d.mp3]

Anuncios