Etiquetas

, ,

pastis pastanaga amb xocolata

Ingredients:

  • 3 pastanagues mitjanes
  • 4 ous
  • un sobre de llevat
  • dues tasses aprox. de farina
  • dues tasses aprox. de sucre
  • mitja tassa d’oli
  • 100 gr de xocolata (jo faig servir la de nestle)
  • mig pot de crema de llet

Per fer la massa del pastís es ratllaran les pastanagues i es barrejaran amb els ous i l’oli. Tot seguit se li afegirà la farina, el sucre i el llevat. Quan ja estigui la massa feta es posarà en un motlle prèviament untat amb mantega i farina i es posarà al forn uns 25-30 minuts a 180º.

Per fer la cobertura de xocolata es posaran els 100 gr de xocolata al microones juntament amb la crema de llet. Quan ja estigui ben desfet es barrejarà i s’abocarà a sobre el pastís (un cop fet). Un cop llest, es posarà a la nevera per deixar refredar la xocolata.

I ja tindrem el pastís fet!

.

.

.

Calamar- Jaleo real

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/06032007/682fa366553818fdcd6a37cb57af811b.mp3]

Ingredientes:

  • 3 zanahorias medianas
  • 4 huevos
  • un sobre de levadura
  • dos tazas aprox. de harina
  • dos tazas aprox. de azúcar
  • media taza de aceite
  • 100 gr de chocolate (yo uso la de nestle)
  • medio tarro de crema de leche (100ml aprox)

Para hacer la masa del pastel se rallan las zanahorias y se mezclan con los huevos y el aceite. A continuación se le añadirá la harina, el azúcar y la levadura. Cuando ya esté la masa hecha se pondrá en un molde previamente untado con mantequilla y harina y se pondrá al horno unos 25-30 minutos a 180 º.

Para hacer la cobertura de chocolate se pondrán los 100 gr de chocolate en el microondas junto con la crema de leche. Cuando ya esté bien deshecho se mezclará y se verterá sobre el pastel (una vez hecho). Una vez listo, se pondrá en la nevera para dejar enfriar el chocolate.

Y ya tendremos el bizcocho hecho!

.

.

.

Calamar- Jaleo real

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/06032007/682fa366553818fdcd6a37cb57af811b.mp3]

Anuncios