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Per fer aquest pastís vaig treure la recepta de la pagina bcn mon amour.

Vaig seguir la mateixa recepta canviant la base de pa de pessic pel de galeta. És aquesta:

Ingredients:

  • 150g xocolata negra
  • 150g xocolata amb llet
  • 150g xocolata blanca
  • 150g sucre
  • 750ml nata per muntar
  • 750ml llet
  • 3 sobres de quallada Royal
  • un paquet de galetes maria
  • 60 gr de mantega
  • un mica de llet

Per fer la base es trituraran les galetes i es barrejaran amb la mantega i una mica de llet. Es col·locarà en un motlle i es posarà 10 minuts al forn a 180º. Quan la base s’hagi refredat una mica feu les capes de xocolata.

Capa de xocolata negra: Poseu en un cassó la xocolata negra a trossets, 75g de sucre, 250ml de llet, 250ml de nata, un sobre de quallada i escalfeu-ho sense que arribi a bullir (remeneu tota l’estona per a que no s’enganxi). Aboqueu la barreja damunt de la base de galetes.
Capa de xocolata amb llet: Poseu en un cassó la xocolata amb llet a trossets, 50g de sucre, 250ml de llet, 250ml de nata, un sobre de quallada i escalfeu-ho sense que arribi a bullir (remeneu tota l’estona per a que no s’enganxi). Aboqueu la barreja damunt de la capa de xocolata negra amb compte per a que no es barregin les dues capes.
Capa de xocolata blanca: Poseu en un cassó la xocolata blanca a trossets, 25g de sucre, 250ml de llet, 250ml de nata, un sobre de quallada i escalfeu-ho sense que arribi a bullir (remeneu tota l’estona per a que no s’enganxi). Aboqueu la barreja damunt de la capa de xocolata amb llet amb compte per a que no es barregin les dues capes.

Per fer cada capa és recomenable que disoleu la quallada en una mica de la llet que fareu servir per fer la capa. D’aquesta manera no us sortiran grumolls.

Quan ja estiguin fetes les tres capes poseu el pastís a la nevera i deixeu que qualli.

S’ha de servir ben fresc!

Aquí us ensenyo com han quedat les tres capes!

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Un poco idiota- Rafa Pons

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/26022007/5d6e01d22a0af02d7d71f939c69e5473.mp3]

Para hacer este pastel saqué la receta de la pagina bcn mon amour.

Seguí la misma receta cambiando la base de bizcocho por el de galleta. Es esta:

Ingredientes:

  • 150g chocolate negro
  • 150g chocolate con leche
  • 150g chocolate blanco
  • 150g azúcar
  • 750ml nata para montar
  • 750ml leche
  • 3 sobres de cuajada Royal
  • un paquete de galletas maría
  • 60 gr de mantequilla
  • un poco de leche

Para hacer la base se trituran las galletas y se mezclan con la mantequilla y un poco de leche. Se colocará en un molde y se pondrá 10 minutos al horno a 180 º. Cuando la base se haya enfriado un poco haremos las capas de chocolate.

Capa de chocolate negro: Poner en un cazo el chocolate negro en trocitos, 75g de azúcar, 250ml de leche, 250ml de nata, un sobre de cuajada y calentar esto sin que llegue a hervir (remover todo el rato para que no se pegue). Verter la mezcla sobre la base de galletas.
Capa de chocolate con leche: Poner en un cazo el chocolate con leche en trocitos, 50g de azúcar, 250ml de leche, 250ml de nata, un sobre de cuajada y calentar esto sin que llegue a hervir (remover todo el rato para que no se pegue). Verter la mezcla encima de la capa de chocolate negro con cuidado para que no se mezclen las dos capas.
Capa de chocolate blanco: Poner en un cazo el chocolate blanco en trocitos, 25g de azúcar, 250ml de leche, 250ml de nata, un sobre de cuajada y calentar esto sin que llegue a hervir (remover todo el rato para que no se pegue). Verter la mezcla encima de la capa de chocolate con leche con cuidado para que no se mezclen las dos capas.

Para cada capa es recomendable disolver la cuajada en un poco de la leche que se  usará para hacer la capa. De esta manera no saldrán grumos.

Cuando ya estén hechas las tres capas se pone el pastel en la nevera y se deja cuajar.

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Un poco idiota- Rafa Pons

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/26022007/5d6e01d22a0af02d7d71f939c69e5473.mp3]

Se debe servir bien fresco!

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