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pasta de full

Ingredients:

  • Pasta de full
  • 1/2 litre de llet sencera
  • 2 cullerades maicena
  • 100gr sucre
  • 1 ou i un rovell
  • Canyella
  • llimona
  • fruita al gust
  • aigua i dues cullerades de sucre per l’almíbar

Per començar s’ha de fer la crema. Per fer-ho es posa una branca de canyella i la pela d’una llimona dins el mig litre de llet fins que bulli i es reserva. Quan la llet hagi agafat temperatura ambient, es barregen a part els ous, el sucre, la maicena i dues cullerades de la llet. Un cop estigui feta la barreja s’aboca amb la llet restant i es posa a foc lent fins que agafi espesor.  Es retira del foc i es deixa en un recipient tapat amb film transparent per tal que no es formi un tel.

D’altra banda, la pasta de full s’amassa una mica amb el corró i se li dona la forma que es vulgui. Es dobleguen les vores per tal que desprès la crema no surti. S’unta amb una mica d’ou batut i es posa uns 15-20 minuts al forn.

Quan la pasta de full estigui freda, se li aboca la crema per sobre i desprès la fruita tallada al gust.

Per últim, es fa una espècien d’almíbar amb dues cullerades de sucre, un rajolí de suc de llimona i 4-5 cullerades d’aigua. Es posa al foc fins que bulli i estigui el sucre totalment disolt. Quan estigui una mica tèbi, es posa per sobre de la fruita a poc a poc i si pot ser, amb un pinzell.

Es deixa reposar a la nevera fins a l’hora de servir!

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Cuando vuelva a tu lado, Cállate – El sobrino del diablo

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/12012008/86ad5d29aa470e9f53ce16e061d6eab2.mp3]

Ingredientes:

  • Hojaldre
  • 1 / 2 litro de leche entera
  • 2 cucharadas maicena
  • 100gr azúcar
  • 1 huevo y una yema
  • Canela
  • limón
  • fruta al gusto
  • agua y dos cucharadas de azúcar para el almíbar

Para empezar hay que hacer la crema. Para ello se pone una rama de canela y la cáscara de un limón en el medio litro de leche hasta que hierva y se reserva. Cuando la leche haya cogido temperatura ambiente, se mezclan a parte los huevos, el azúcar, la maicena y dos cucharadas de la leche. Una vez esté hecha la mezcla se vierte con la leche restante y se pone a fuego lento hasta que coja espesor. Se retira del fuego y se deja en un recipiente tapado con film transparente para que no se forme un “telilla”.

Por otra parte, el hojaldre se amasa un poco con el rodillo y se le da la forma que se quiera. Se doblan los bordes para que después la crema no salga. Se unta con un poco de huevo batido y se pone unos 15-20 minutos al horno.

Cuando el hojaldre esté frío, se le vierte la crema por encima y después la fruta cortada al gusto.

Por último, se hace una especie de almíbar con dos cucharadas de azúcar, un chorrito de zumo de limón y 4-5 cucharadas de agua. Se pone al fuego hasta que hierva y esté el azúcar totalmente disuelto. Cuando esté un poco tibia, se pone por encima de la fruta poco a poco y si puede ser, con un pincel.

Se deja reposar en la nevera hasta la hora de servir!

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Cuando vuelva a tu lado, Cállate – El sobrino del diablo

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/12012008/86ad5d29aa470e9f53ce16e061d6eab2.mp3]

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