Etiquetas

bunyuelicos

Ingredients (per a uns 25)

  • Mig got de llet
  • 75 gr de farina
  • 60 gr d mantega
  • 3 ous
  • una miqueta de sal
  • anis i sucre
  • oli

Es posa a escalfar la llet amb la mantega i una mica de sal. Quan la mantega estigui fosa i la llet ja comenci a bullir,  se li afegeix la farina i es remena fins que la farina es desenganxi del recipient i es retira del foc. Un cop a fora del foc se li van afegint un per un els ous sense parar de remenar. Quan ja estiguin els tres es calenta una paella amb molt oli i es van fregint porcions petites de la massa. Es treuen del foc quan estiguin daurades, se li retira una mica l’oli amb paper absorvent i es mullen amb una mica d’anís i desprès se’ls hi posa sucre (al gust).

I ja estaran fets!

.

.

.

Julia Roberts- Rafa Pons

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/26022007/b614f16525576e048e854ffa14e965e6.mp3]

Ingredientes (para unos 25)

  • Medio vaso de leche
  • 75 gr de harina
  • 60 gr de mantequilla
  • 3 huevos
  • un poquito de sal
  • anis y azúcar
  • aceite

Se pone a calentar la leche con la mantequilla y una pizca de sal. Cuando la mantequilla esté fundida y la leche ya empiece a hervir, se le añade la harina y se revuelve hasta que la harina se despegue del recipiente y se retira del fuego. Una vez fuera del fuego se le van añadiendo uno a uno los huevos sin parar de remover. Cuando ya estén los tres se calienta una sartén con mucho aceite y se van friendo porciones pequeñas de la masa. Se sacan del fuego cuando estén doradas, se le retira un poco el aceite con papel absorbente y se mojan con un poco de anís y después se les pone azúcar (al gusto).

Y ya estarán hechos!

.

.

.

Julia Roberts- Rafa Pons

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/26022007/b614f16525576e048e854ffa14e965e6.mp3]

Anuncios