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coca ceba

Ingredients per a 6 coques

  • 4 cebes grans
  • olives farcides d’anxoves
  • formatge de cabra
  • alfàbrega
  • sal
  • Pasta de full (he fet servir el de casa tarradelles)

Per començar s’agafa la pasta de full i es divideix en 6 parts. Amb la mà es fa la vora a cada porció i es punxa per tal que desprès no pugi massa. Mentre la pasta de full es fa al forn a 200º durant 15 minuts més o menys es tallen les cebes a juliana i es posen en una paella amb una cullerada d’oli. Es deixen molta estona fins que estiguin ben toves. Se li afegeix sal i alfàbrega. Un cop la pasta de full està feta es treu del forn, se li afegeix la ceba per sobre, les olives tallades i formatge de cabra (o qualsevol altre) al gust. Es torna a posar al forn 5 minuts perque es calenti i el formatge es fongui i ja estarà llest per menjar!

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Princesa de subterfugio – Dani Flaco

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/14092007/8f73739bbb7d7d2ce1181e9b9cca23ac.mp3]

Ingredientes para 6 hojaldritos

  • 4 cebollas grandes
  • aceitunas rellenas de anchoas
  • queso de cabra
  • albahaca
  • sal
  • Hojaldre (he usado el de casa Tarradelles)

Para empezar se coge el hojaldre y se divide en 6 partes. Se doblan un poco los bordes de cada porción y se pincha para que después no suba demasiado. Mientras el hojaldre se hace al horno a 200 º durante 15 minutos más o menos se cortan las cebollas en juliana y se ponen en una sartén con una cucharada de aceite. Se dejan mucho rato hasta que estén blandas. Se le añade sal y albahaca. Una vez el hojaldre está hecho se saca del horno, se le añade la cebolla por encima, las aceitunas cortadas y queso de cabra (o cualquier otro) al gusto. Se vuelve a poner al horno 5 minutos para que se caliente y el queso se derrita y ya estará listo para comer!

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Princesa de subterfugio – Dani Flaco

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/14092007/8f73739bbb7d7d2ce1181e9b9cca23ac.mp3]

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