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risotto primavera

Ingredients per a dues persones

  • Arròs bomba
  • Mig carbassó
  • Mitja albergínia
  • Un pebrot verd petit o mig pebrot
  • Una ceba
  • Dues escarxofes
  • Caldo vegetal
  • mig got de vi blanc
  • Formatge parmesà
  • Mantega
  • Sal
  • Oli

Per començar es sofregeixen totes les verdures tallades ben petites en dues cullerades d’oli. Quan ja estiguin ben fetes, es salarà al gust i se li afegirà l’arròs (jo he posat dos grapats per persona). Es deixarà 5 minuts i desprès se li afegirà el vi blanc. Quan ja s’hagi evaporat se li afegeix el caldo (S’ha d’anar afegint poc a poc, és a dir, se li afegeix un gotet i quan ja no en quedi se li afegeix un altre gotet. I així fins que l’arròs estigui fet). Quan ja estigui cuit, es retirarà del foc i se li afegirà una culleradeta de mantega per fer el  “mantecatto” i desprès se li afegirà el parmesà.

I ja estarà llest per servir!

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Alosque- La Pegatina

[Audio=http://www.goear.com/files/mp3files/16022009/c37c2cea7aaed5921ec1d371d1e4c0b6.mp3]

Ingredientes para dos personas

  • Arroz bomba
  • Medio calabacín
  • Media berenjena
  • Un pimiento verde pequeño o medio pimiento
  • Una cebolla
  • Dos alcachofas
  • Caldo vegetal
  • medio vaso de vino blanco
  • Queso parmesano
  • Mantequilla
  • Sal
  • Aceite

Para empezar se sofríen todas las verduras cortadas muy pequeñas en dos cucharadas de aceite. Cuando ya estén bien hechas, se salará al gusto y se le añadirá el arroz (yo he puesto dos puñados por persona). Se dejará 5 minutos y después se le añadirá el vino blanco. Cuando ya se haya evaporado se le añade el caldo previamente calentado (Se debe ir añadiendo poco a poco, es decir, se le añade un vasito y cuando ya no quede se le añade otro vasito. Y así hasta que el arroz esté hecho). Cuando ya esté cocido, se retirará del fuego y se le añadirá una cucharadita de mantequilla para hacer la “mantecatto” y luego se le añadirá el parmesano.

Y ya estará listo para servir!

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Alosque- La Pegatina

[Audio=http://www.goear.com/files/mp3files/16022009/c37c2cea7aaed5921ec1d371d1e4c0b6.mp3]

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