Etiquetas

,

crema de pastanaga

Ingredients per a 4 persones

  • 6 o 7 pastanagues
  • 1 ceba
  • 1 patata
  • comí
  • herbes provençals
  • sal
  • Formatge cremós (jo he posat un “quesito”)
  • salsa de Soja

Bullir les pastanagues, la ceba i la patata i quan ja estigui fet treure del foc i batre-ho amb el quesito. Quan ja estigui feta la crema se li afegeixen les herbes provençals i una mica de comí i es bat una estona més. A l’hora de servir, se li afegeix una mica de salsa de soja.

És una recepta molt fàcil i ràpida.

.

.

.

Ni euros ni pesetas – El puchero del hortelano

[Audio=http://www.goear.com/files/mp3files/26102008/1d389addf6e6a0b8cd4c0bf863ea73f9.mp3]

Ingredientes para 4 personas

  • 6 ó 7 zanahorias
  • 1 cebolla
  • 1 patata
  • comino
  • hierbas provenzales
  • sal
  • Queso cremoso (yo he puesto un “quesito”)
  • salsa de Soja

Hervir las zanahorias, la cebolla y la patata y cuando ya esté hecho sacar del fuego y batir con el quesito. Cuando ya esté hecha la crema se le añaden las hierbas provenzales y un poco de comino y se bate un rato más. A la hora de servir, se le añade un poco de salsa de soja.

Es una receta muy fácil y rápida.

.

.

.

Ni euros ni pesetas – El puchero del hortelano

[Audio=http://www.goear.com/files/mp3files/26102008/1d389addf6e6a0b8cd4c0bf863ea73f9.mp3]

Anuncios