Etiquetas

,

Patates a la Lionesa

Recepta extreta del llibre “Grandes recetas. Cocina Vegetariana”.

Ingredients per a 2 persones:

  • 3 patates mitjanes
  • 2 cebes grans
  • 2 alls
  • Julivert
  • Caldo vegetal
  • Sal

Per començar es tallen les patates a rodanxes i es posen a bullir durant 10 minuts vigilant que no es desfacin. Mentre les patates es couen es sofregeix la ceba i els alls en una cullerada d’oli. Al cap de 5 minuts se li afegeix mig got de caldo vegetal i es deixa fins que s’evapori. Quan la ceba i els alls ja estiguin fets se li afegiran les patates i se li tirarà una mica de julivert es deixarà uns 5 minuts a foc lent i ja estarà llest per servir i menjar!

.

.

.

Sábado – El puchero del hortelano

[Audio=http://www.goear.com/files/mp3files/26102008/3e4bb453494ee6eafc1559630a9a782b.mp3]

Ingredientes para 2 personas:

  • 3 patatas medianas
  • 2 cebollas grandes
  • 2 ajos
  • Perejil
  • Caldo vegetal
  • Sal

Para empezar se cortan las patatas en rodajas y se ponen a hervir durante 10 minutos vigilando que no se deshagan. Mientras las patatas se cuecen se sofríe la cebolla y los ajos en una cucharada de aceite. Al cabo de 5 minutos se le añade medio vaso de caldo vegetal y se deja hasta que se evapore. Cuando la cebolla y los ajos ya estén hechos se le añadirán las patatas y se le echará un poco de perejil se dejará unos 5 minutos a fuego lento y ya estará listo para servir y comer!

.

.

.

Sábado – El puchero del hortelano

[Audio=http://www.goear.com/files/mp3files/26102008/3e4bb453494ee6eafc1559630a9a782b.mp3]

Anuncios