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carbasso cus cus

Ingredients:

  • 2 carbassons
  • mig pebrot vermell
  • 1 ceba
  • cous cous
  • oli
  • parmesà

Per començar es renten els carbassons i es tallen verticalment en dues meitats i es posen en una olla que sigui especial per fer menjar al vapor. Mentre es fa el carbassó, es fa un sofregit amb el pebrot i la ceba. Quan ja estigui fet el carbassó se li treu la polpa i se li afegeix al sofregit. Quan ja estigui fet el sofregit se li afegeix mig got de caldo vegetal i quan comenci a bullir se li afegeix el cous cous i es para el foc. Es deixa 3 minuts reposant i es torna a encendre el foc i es remena una mica el cous cous. Així, ja tindrem fet el farcit. Ara només caldrà posar-ho dins de cada tros de carbassó.

Jo li he posat una mica de formatge parmesà per sobre i ho he posat al forn i ha quedat molt bo.

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De los matorrales – Los Delinquentes

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/7d93a6f3872279d6710640410ce0ebd7.mp3]

Ingredientes:

  • 2 calabacines
  • medio pimiento rojo
  • 1 cebolla
  • cous cous
  • aceite
  • parmesano

Para empezar se lavan los calabacines y se cortan verticalmente en dos mitades y se ponen en una olla que sea especial para hacer comida al vapor. Mientras se hace el calabacín, se hace un sofrito con el pimiento y la cebolla. Cuando ya esté hecho el calabacín se le quita la pulpa y se le añade al sofrito. Cuando ya esté hecho el sofrito se le añade medio vaso de caldo vegetal y cuando empiece a hervir se le añade el cous cous y se deja reposar 3 3 minutos. Se vuelve a encender el fuego y se remueve un poco el cous cous. Así, ya tendremos hecho el relleno. Ahora sólo habrá que ponerlo dentro de cada trozo de calabacín.

Yo le he puesto un poco de queso parmesano por encima y lo he puesto al horno y ha quedado muy bueno.

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De los matorrales – Los Delinquentes

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/7d93a6f3872279d6710640410ce0ebd7.mp3]

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