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Pastís de poma (un altre més)

Ingredients:

  • Pasta de full
  • 3 o 4 pomes
  • 2 ous
  • 20 gr de maizena
  • 80 gr de sucre
  • 1/4 litre de llet
  • canyella i llimona

Per començar es posa la pasta de full al forn uns 15 minuts a 180 graus. A la pasta de full se li han de fer uns forats amb la forquilla per tal que no pugui i es preferible que se li faci una vora per que així desprès no caurà la crema.

Mentrestant es fa la crema. Es posa a escalfar la llet amb la canyella i la llimona (només un trosset de pell) . D’altra banda es baten els ous amb la maizena i el sucre. Quan la llet estigui a punt de bullir se li treu la llimona i la canyella i se li afegeix la barreja dels ous i el sucre. Es va remenant a foc lent fins que tingui consistència de crema. Un cop llesta, s’aboca dins la pasta de full (que haurem tret al cap de 15 minuts) i a sobre la crema es posa la poma tallada a làmines.

Es posarà al forn durant 45-50 minuts a 180º. Quan es tregui del forn es deixarà un parell o tres d’hores a la nevera fins que estigui ben fred i llavors ja estarà llest per menjar!

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En la orillita del mar- Quinto Parpadeo

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/a13aa331f7e5d07bf4a054cdec789304.mp3]

Ingredientes

  • Hojaldre
  • 3 o 4 manzanas
  • 2 huevos
  • 20 gr de maizena
  • 80 gr de azúcar
  • 1 / 4 litro de leche
  • canela y limón

Para empezar se cuece el hojaldre al horno unos 15 minutos a 180 grados. En el hojaldre se le deben hacer unos agujeros con el tenedor para que no suba y es preferible que se le haga un borde para que así después no caerá la crema.

Mientras se hace la crema. Se pone a calentar la leche con la canela y el limón (sólo un trocito de piel). Por otro lado se baten los huevos con la maicena y el azúcar. Cuando la leche esté a punto de hervir se le quita el limón y la canela y se le añade la mezcla de los huevos y el azúcar. Se va removiendo a fuego lento hasta que tenga consistencia de crema. Una vez lista, se vierte dentro de la pasta de hojaldre (que habremos sacado al cabo de 15 minutos) y encima la crema se pone la manzana cortada en láminas.

Se pondrá al horno durante 45-50 minutos a 180 º. Cuando se saque del horno se dejará un par o tres de horas en la nevera hasta que esté bien frío y entonces ya estará listo para comer!

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En la orillita del mar- Quinto Parpadeo

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/a13aa331f7e5d07bf4a054cdec789304.mp3]

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