Etiquetas

, , , , , ,

Ingredients per a 4 persones

  • 1 ceba gran
  • 2 grans d’all
  • mig carbassó
  • 2 pastanagues
  • mitja albergínia
  • tres tomàquets
  • 1 pebrot verd
  • 1 pot gran de llenties en conserva
  • 5 patates mitjanes
  • aigua
  • herbes de provença

Per començar es fa un sofregit amb totes les verdures i s’aboquen per ordre de cocció (ceba, all, pebrot, pastanaga, carbassó, albergínia i tomàquet). Es deixa mitja hora fins que les verdures estiguin ben fetes. Un cop llestes, es treuen i es trituren amb la batedora. Mentrestant, al foc se li aboquen les patates pelades i tallades a dauets i se li afegeix una culleradeta d’herbes de provença i es deixa a foc lent.

Quan ja estiguin ben triturades les verdures, es tiren per sobre les patates i es deixa 10 minuts. Llavors, se li afegeix aigua de manera que quedin les patates cobertes. Al cap de deu minuts se li afegeixen les llenties i es deixa a foc lent fins que les patates estiguin cuites.

Se li posa sal al gust i ja estaran llestes per servir!

.

.

.

Mandarinas y Pomelos- La Pegatina

[Audio=http://www.goear.com/files/mp3files/03032009/9d3f115d095fe34e99c14d47bb886894.mp3]

Ingredientes para 4 personas

  • 1 cebolla grande
  • 2 dientes de ajo
  • medio calabacín
  • 2 zanahorias
  • media berenjena
  • tres tomates
  • 1 pimiento verde
  • 1 tarro grande de lentejas en conserva
  • 5 patatas medianas
  • agua
  • hierbas de provença

Para empezar se hace un sofrito con todas las verduras y viertendose por orden de cocción (cebolla, ajo, pimiento, zanahoria, calabacín, berenjena y tomate). Se deja media hora hasta que las verduras estén bien hechas. Una vez listas, se sacan y se trituran con la batidora.Mientras tanto, al fuego se le vierten las patatas peladas y cortadas en daditos y se le añade una cucharadita de hierbas de provenza y se deja a fuego lento.

Cuando las verduras ya estén bien trituradas , se echan por encima de las patatas y se deja 10 minutos. Entonces, se le añade agua hasta que queden las patatas cubiertas. Al cabo de diez minutos se le añaden las lentejas y se deja a fuego lento hasta que las patatas estén cocidas.

Se  sala al gusto y ya estarán listas para servir!

.

.

.

Mandarinas y Pomelos- La Pegatina

[Audio=http://www.goear.com/files/mp3files/03032009/9d3f115d095fe34e99c14d47bb886894.mp3]

Anuncios