Etiquetas

, , , , ,

Ingredients:

  • Una làmina de pasta de full
  • Verdures al gust (carbassó, pebrot, ceba, pastanaga, albergínia, tomàquet, xampinyons…)
  • Una cullerada de farina
  • mig got de vi blanc
  • 1 ou

Es fa un sofregit amb les verdures tallades a trossets ben petits. Quan el sofregit ja estigui fet se li afegeix una cullerada de farina per espessir-ho una mica. Se li afegeix el vi per tal que quedi més homogeni. Un cop el farcit està fet s’agafa la làmina de pasta de full i es divideix en dues parts. En una de les parts se li afegeix el farcit i a l’altra part se li fan uns talls horitzontalment i es posa a sobre de l’altra làmina. S’intenta tancar una mica per tots els costats i es pinta amb un ou batut. Es posa uns 20 minuts al forn a 200º.

I ja estarà fet!

.

.

.

Escarbando un túnel – Los aslandticos

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/28122008/8c670e83ffb5f6d7529574f66a6b1a2d.mp3]

Ingredientes:

  • Una lámina de hojaldre
  • Verduras al gusto (calabacín, pimiento, cebolla, zanahoria, berenjena, tomate, champiñones …)
  • Una cucharada de harina
  • medio vaso de vino blanco
  • 1 huevo

Se hace un sofrito con las verduras cortadas en trocitos muy pequeños. Cuando el sofrito ya esté hecho se le añade una cucharada de harina para espesar un poco. Se le añade el vino para que quede más homogéneo. Una vez el relleno está hecho coge la lámina de hojaldre y  dividela en dos partes. En una de las partes se le añade el relleno y la otra parte se le hacen unos cortes horizontalmente y se pone encima de la otra lámina. Se intenta cerrar un poco por todos los lados y se pinta con un huevo batido. Se pone unos 20 minutos al horno a 200 º.

Y ya estará hecho!

.

.

.

Escarbando un túnel – Los aslandticos

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/28122008/8c670e83ffb5f6d7529574f66a6b1a2d.mp3]

Anuncios