Etiquetas

, ,

Ingredients:

  • 3 patates
  • 300 gr d’espinacs frescos (també poden ser congelats)
  • Una ceba
  • Una cullerada de formatge philadelphia (també valen els “quesitos”)
  • Dues cullerades de crema de llet
  • Sal
  • Oli
  • Formatge ratllat

Es bullen les patates senceres, es pelen, es tallen per la meitat, es buiden i es reserva per una banda els 6 trossos de patata i per l’altra la patata que s’ha tret.

Un cop bullides les patates, es sofregeix la ceba (ratllada prèviament) i quan ja estigui se li aboquen poc a poc els espinacs frescos de manera que es vagin coent poc a poc. Quan tots els espinacs estiguin fets se li aboca la patata que hem reservat abans i la philadelphia. Quan tinguem una massa espessa li aboquem la crema de llet i deixem coure uns 5 minuts més o menys. Salem al gust i deixem reposar.

Un cop el farcit estigui tebi es començaran a farcir les patates poc a poc i quan ja estiguin totes se li posarà una mica de formatge ratllat per sobre i es gratinaran al forn.

Quan el formatge ja estigui torrat ja podrem treure del forn i servir a taula!

.

.

.

Esta vida no la entiendo – Quinto parpadeo

[Audio=http://www.goear.com/files/sst/mp3files/07092006/a84d5d7b3769362ae57f79090c15060b.mp3]

Ingredientes:

  • 3 patatas
  • 300 gr de espinacas frescas (también pueden ser congeladas)
  • Una cebolla
  • Una cucharada de queso philadelphia (también valen los “quesitos”)
  • Dos cucharadas de nata líquida
  • Sal
  • Aceite
  • Queso rallado

Se hierven las patatas enteras, se pelan, se cortan por la mitad, se vacían y se reserva por un lado los 6 trozos de patata y por otro la patata que se ha sacado.

Una vez hervidas las patatas, se sofríe la cebolla (rallada previamente) y cuando ya esté se le vierten poco a poco las espinacas frescas de manera que se vayan cociendo poco a poco.Cuando todas las espinacas estén hechas se le vierte la patata que hemos reservado antes y la philadelphia. Cuando tengamos una masa espesa le vertemos la nata líquida y dejamos cocer unos 5 minutos más o menos. Le ponemos sal al gusto y dejamos reposar.

Una vez que el relleno esté tibio se empezarán a rellenar las patatas poco a poco y cuando ya estén todas se le pondrá un poco de queso rallado por encima y se gratinarán en el horno.

Cuando el queso ya esté tostado ya podremos sacar del horno y servir!

.

.

.

Esta vida no la entiendo – Quinto parpadeo

[Audio=http://www.goear.com/files/sst/mp3files/07092006/a84d5d7b3769362ae57f79090c15060b.mp3]

Anuncios