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Ara que arriba el fred (poc a poc, però arriba), el millor és menjar plats calents com aquests.

Ingredients:

  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba gran
  • 2 grans d’alls
  • 2 tomàquets
  • 150gr d’espinacs
  • 400gr de cigrons (jo he utilitzat en conserva, però si no ho estan s’han de deixar la nit anterior en aigua)
  • Arròs (opcional)
  • 1 patata gran
  • sal
  • oli

Per començar s’omple una olla d’aigua i se li afegeix el pebrot, la ceba, els tomàquets, els grans d’all, un rajolí d’oli i sal i es porta a ebullició. Quan ja estigui cuit es triturarà el que hi ha dins l’olla (ja sigui treient el pebrot, tomàquet, ceba…. o posant directament la batedora dins l’olla). Un cop triturat se li afegiran la patata tallada a trossets petits i al cap de deu minuts se li afegiran els cigrons i els espinacs. Si l’estofat quedés molt líquid, es poden agafar uns quants cigrons i passar-los per la batedora i així s’espessarà.

Per últim, si voleu, podeu coure l’arròs a part i quan estigui posar-lo dins l’olla

I ja estarà llest per servir i menjar!

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Qué habremos hecho mal- D’Callaos

[Audio=http://www.goear.com/files/mp3files/16102008/da4d9382cef158e1d1b426af01e75bd2.mp3]

Ingredientes:

  • 1 pimiento verde
  • 1 cebolla grande
  • 2 dientes de ajos
  • 2 tomates
  • 150gr de espinacas
  • 400gr de garbanzos (yo he utilizado en conserva, pero si no lo están se tienen que dejar la noche anterior en agua)
  • Arroz (opcional)
  • 1 patata grande
  • sal
  • aceite

Para empezar se llena una olla de agua y se le añade el pimiento, la cebolla, los tomates, los dientes de ajo, un chorrito de aceite y sal y se lleva a ebullición. Cuando ya esté cocido se triturará lo que hay dentro de la olla (ya sea sacando el pimiento, tomate, cebolla …. o poniendo directamente la batidora en la olla). Una vez triturado se le añadirán la patata cortada en trocitos pequeños y al cabo de diez minutos se le añadirán los garbanzos y las espinacas.Si el estofado quedara muy líquido, se pueden coger unos cuantos garbanzos y pasarlos por la batidora y así se espesará.

Por último, si queréis, podéis cocer el arroz aparte y cuando esté ponerlo en la olla

Y ya estará listo para servir y comer!

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Qué habremos hecho mal- D’Callaos

[Audio=http://www.goear.com/files/mp3files/16102008/da4d9382cef158e1d1b426af01e75bd2.mp3]

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