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Ingredients:

  • 200 gr de xocolata per fondre (tipus nestle)
  • 200 ml de nata líquida
  • 2 ous
  • 50 gr de farina
  • mig paquet de galetes maria
  • una mica de sucre

Per fer aquestes croquetes primer de tot s’ha d’escalfar la nata líquida i quan estigui bullint s’aboca en un recipient on tindrem la xocolata tallada a trossets petits. Es barreja i quan ja tinguem una massa feta s’aboca en un altre recipient i es deixa refredar un parell o tres d’hores a la nevera.

Un cop la massa estigui freda es van fent boletes (o la forma que es vulgui) i s’arrebossen. Per fer-ho es passarà primer per la farina, desprès per l’ou batut i per últim per la galeta prèviament triturada.  Com que ens hem d’assegurar que la xocolata no surti ho arrebossarem dos cops.

Quan ja estiguin fetes es poden congelar o fregir-les al moment. Tot i així, un cop estiguin fregides es posaran en un paper absorbent i s’arrebossaran amb una mica de sucre. I ja estaran llestes per servir. El millor és menjar-les al moment perquè la xocolata estarà desfeta!

Estan boníssimes!!

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L’encanteri- La pegatina

[Audio=http://www.goear.com/files/mp3files/02032009/12bc086ad72ea89ac0e18ea0462e7b34.mp3]

Ingredientes:

  • 200 gr de chocolate para fundir (tipo nestle)
  • 200 ml de nata líquida
  • 2 huevos
  • 50 gr de harina
  • medio paquete de galletas maría
  • un poco de azúcar

Para hacer estas croquetas primero se debe calentar la nata líquida y cuando esté hirviendo se vierte en un recipiente donde tendremos el chocolate cortado en trocitos pequeños. Se mezcla y cuando ya tengamos una mezcla se vierte en otro recipiente y se deja enfriar un par o tres de horas en la nevera.

Una vez la masa esté fría se van haciendo bolitas (o la forma que se quiera) y se rebozan. Para ello se pasará primero por la harina, después por huevo batido y por último por la galleta previamente triturada. Como debemos asegurarnos de que el chocolate no salga lo rebozaremos dos veces.

Cuando ya estén hechas se pueden congelar o freírlas el momento.

Una vez estén fritas se pondrán en un papel absorbente y se rebozaran con un poco de azúcar. Y ya estarán listas para servir. Lo mejor es comerlas en el momento porque  el chocolate estará deshecho!

Están buenísimas!

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L’encanteri- La pegatina

[Audio=http://www.goear.com/files/mp3files/02032009/12bc086ad72ea89ac0e18ea0462e7b34.mp3]

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