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1. Farcellets d’espinacs

Ingredients:

  • 200 gr d’espinacs
  • 3 ous
  • 150 ml de nata líquida
  • sal
  • Oblees per empanades

Primer de tot es fan els espinacs ja sigui bullits o en una paella. Un cop estiguin es barrejaran amb els ous i la nata líquida. Desprès es posaran les oblees en motllos de flams i se li afegiran la barreja dels espinacs amb ou i nata.

Es posa al forn durant 15 minuts a 180º. I ja estaran fets.

2. Canapè de ceba, albergínia i formatge de cabra

Ingredients:

Primer de tot es fa la ceba confitada i s’escaliva l’albergínia al forn (posant-la una hora a 180 º). Quan ja tinguem els dos ingredients es barregen i es deixen reposar. Per fer el canapè, es faran formes amb la pasta de full i es couran al forn. Quan ja estigui es traurà i se li afegirà la ceba i l’albergínia i desprès una mica de formatge de cabra per sobre.

I ja estaran!

3. Farcells de samfaina i ou de guatlla

Ingredients:

  • Samfaina (pebrot verd, vermell, ceba i albergínia)
  • Ous de guatlla
  • Oblees

Aquest és molt fàcil de fer. Només cal posar les oblees en motllos de flams, abocar-hi la samfaina, un ou de guatlla i posar-lo al forn fins que l’ou estigui fet.

4. Petits gratinats de bacallà, gambes i carbassó

La recepta per a aquests esta aquí. Ja l’havia fet en una altra ocasió però no tant petit.

A la foto falta posar-ho al forn i que es gratini.

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Cigarettes- Russian Red

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/11042008/d7e2c3b47f90c784db6828fb060b2e41.mp3]

1. Canapés d’espinacas

Ingredientes:

  • 200 gr de espinacas
  • 3 huevos
  • 150 ml nata líquida
  • sal
  • obleas

Para empezar se cuecen las espinacas en una paella. Luego se mezclan con el huevo y la nata líquida y la sal.

Una vez hecha la mezcla se colocan las obleas en moldes de flanes y se llenan con ésta mezcla.

Se cuecen 15 minutos a 180º en el horno, se desmoldan y estaran listas para comer!

2. Canapé con cebolla, berenjena y queso de cabra

Para hacer este canapé primero se confita la cebolla y se escaliba la berenjena. Con el hojaldre se hará la base y la parte de arriba. Para hacerlo se cortará en trozos pequeños y se horneará.

Una vez se tengan todos los ingredientes solo será necesario montar el canapé. Para hacerlo se pondrá la cebolla y la berenjena encima del hojaldre. Se pondrá un trozo de queso de cabra y otro trozo de hojaldre, se horneará para calentarlo y ya estará listo para comer!

3. Canapé de sanfaina y huevos de codorniz

Ingredientes:

  • Sanfaina (pimiento rojo, pimiento verde, berenjena, cebolla y tomate)
  • Huevos de codorniz
  • Obleas

Se ponen las obleas en los moldes para flanes. Se le añade un poco de sanfaina, se le echa un huevo de codorniz y se hornea a 180º hasta que esté hecho.

4. Pequeños gratinados de bacalao, gambas y berenjenas

La receta la podéis encontrar en ésta entrada.

El único cambio ha sido la medida de las tartaletas

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Cigarettes- Russian Red

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/11042008/d7e2c3b47f90c784db6828fb060b2e41.mp3]

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