Etiquetas

, , ,

Ingredients:

  • Massa quebrada
  • Mig pebrot  verd
  • Mig pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 all
  • 75 gr de formatge gorgonzola
  • 3 ous
  • 200 gr de nata líquida
  • sal

Es posa a calentar el forn abans de començar a tallar verdures. Llavors es tallen totes les verdures a trossets ben petits i es sofregeixen. D’altra banda es trituren els ous, la nata líquida i el formatge gorgonzola. Un cop les verdures estiguin mig cuites s’aboquen en la barreja dels ous i la nata liquida i es torna a barrejar.

Llavors es posa la masa quebrada en un motlle i se li afegeix la barreja. Es posa al forn durant 40 minuts a 180º.

.

.

.

Déjà Vu- Els amics de les arts

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/06072008/4bed5d30c5155d0406f6bd5523af53f9.mp3]

Ingredientes:

  • Masa quebrada
  • medio pimiento verde
  • medio pimiento rojo
  • 1 ajo
  • 1 cebolla
  • 3 tomates maduros
  • 1 zanahoria
  • 75 gr de queso gorgonzola
  • 3 huevos
  • 200 gr de nata líquida
  • sal

Se sofríen todas las verduras. Mientras, se baten los huevos junto con la nata líquida y el queso. Cuando las verduras estén a medio hacer se juntan con la mezcla de los huevos.

Entonces, se pone la masa quebrada en un molde y se le añade la mezcla de las verduras con el huevo, el queso y la nata líquida. Se hornea 40 minutos a 180º y ya estará listo.

.

.

.

Déjà Vu- Els amics de les arts

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/06072008/4bed5d30c5155d0406f6bd5523af53f9.mp3]

Anuncios