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Ingredients:

  • 2 ous
  • 400 ml de llet
  • 200 gr de farina
  • sal
  • xampinyons (400 gr més o menys)
  • beixamel
  • ceba
  • formatge emmental

Per començar es fan les crepes. Es barregen els ous, la llet, la farina i una mica de sal. Quan ja estigui la massa feta es fan les crepes en una paella ben calenta i amb un rajolí d’oli. Surten uns 12 o 13 (tot depèn de la mida de la paella).  Un cop fets, es farà el farcit. Es fregirà la ceba i se li afegiran els xampinyons laminats. Quan estiguin fets se li abocarà la beixamel prèviament feta i es barrejarà. Llavors es farciran les crepes, se li posarà una mica de formatge per sobre i es gratinaran!

I ja està!

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D’Prestao- D’Callaos

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/02102008/443ca2ad0e373cc7d5b4f1d4aa579abf.mp3]

Ingredientes:

  • 2 huevos
  • 400 ml de leche
  • 200 gr de farina
  • sal
  • champiñones (400 gr más o menos)
  • Bechamel
  • Cebolla
  • queso emmental

Para empezar se hará la masa de las crepes. Se mezclaran los huevos, la harina, la leche y un poco de sal. Cuando tengamos hecha la masa se haran en una paella bien caliente con un poquito de aceite. A mi me han salido unos 12-13 pero todo depende de la medida de la paella. Una vez tengamos hechas las crepes se hará el relleno. Para ello se sofreirá la cebolla y luego se le echaran los champiñones laminados hasta que estén bien hechos. Se le echará la bechamel previamente hecha y se mezclara. Ahora ya podremos rellenar las crepes. Se pondrá un poco de queso emmental por encima y se gratinará.

y listo!

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D’Prestao- D’Callaos

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/02102008/443ca2ad0e373cc7d5b4f1d4aa579abf.mp3]

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