Etiquetas

,

Després d’un mes i mig tancada  amb exàmens. Torno a actualitzar el blog. I en aquesta ocasió amb una recepta que va fer la meva mare pel meu aniversari!

Ingredients (per a 4 persones):

  • Un paquet de plaques de lasanya (precuinada)
  • 125gr de formatge emmental
  • 125 gr de formatge parmesà
  • 125gr de formatge curat
  • 125 gr de formatge mozzarella
  • Beixamel
  • Tomàquet fregit (opcional)

És una recepta molt fàcil i bona. Primer de tot es posa una capa de plaques de lasanya al fons de la safata i se li afegeix beixamel per sobre. Llavors se li afegeix una altra capa de plaques i se li posa un dels formatges. Es repetirà aquest pas fins que s’hagin posat els 4 formatges. Per tant serà: placa, beixamel, placa, formatge 1, placa, beixamel, placa, formatge 2…

Un cop llest s’enfornarà a 125º durant 30 minuts aproximadament fins que la pasta estigui feta. I ja estarà llest per servir.

Una opció és posar tomàquet entre alguna placa per donar-li una mica més de suavitat i gust.

.

.

.

Asuntos serios- El Puchero del Hortelano

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/08012008/ca93424dba5a2d4d0b392a4ba792cfd5.mp3]

Ingredientes (para 4 personas)

  • 1 paquete de placas de lasaña (precocida)
  • 125 gr de queso emmental
  • 125 gr de queso parmesano
  • 125 gr de queso curado
  • 125 gr de queso mozzarella
  • bechamel

Es una receta muy fácil y buena. Para empezar se coge unas cuantas placas de lasaña y se ponen en la bandeja con un poco de bechamel por encima. Luego pondremos unas cuantas placas y pondremos uno de los quesos y así hasta que se acaben todos los quesos. Es decir, seria algo así como: placa, bechamel, placa, queso 1, placa, bechamel, placa, queso 2…

Una vez listo, se horneará durante 30 minutos a 125º hasta que la pasta esté lista.

Otra opción és añadirle tomate frito en alguna capa para darle sabor y suavidad.

.

.

.

Asuntos serios- El Puchero del Hortelano

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/08012008/ca93424dba5a2d4d0b392a4ba792cfd5.mp3]

Anuncios