Etiquetas

, ,

Ingredients

  • 300 gr d’espinacs
  • 250 gr de macarrons
  • Formatge curat o de cabra
  • un parell d’alls
  • Pinyons

Primer de tot es posa aigua a bullir per coure els macarrons. Mentrestant es dauren els pinyons i es reserven a part. En la mateixa paella s’aboquen els alls i els espinacs crus fins que estiguin fets. Llavors, quan els macarrons estiguin fets s’ajuntaran amb els espinacs, se li tiraran els pinyons i el formatge.

I ja estarà llest per servir i menjar!

.

.

.

Llora- D’callaos

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/15102008/7ae777ff57668bf1bdb07b87b35613dd.mp3 ]

Ingredientes:

  • 300 gr de espinacas
  • 250 gr de macarrones
  • Queso curado o de cabra
  • Piñones
  • un par de ajos

Primero de todo se pone agua a hervir para cocer los macarrones. Al mismo tiempo, se sofrien los piñones hasta que esten doraditos. Luego, en la misma paella se frien los ajos y se añaden las espinacas crudas hasta que esten hechas. Una vez los macarrones esten cocidos se mezclaran con las espinacas y  se le añadiran los piñones y el queso.

Listo para servir y para comer!

.

.

.

Llora- D’callaos

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/15102008/7ae777ff57668bf1bdb07b87b35613dd.mp3 ]

Anuncios