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Ingredients:

  • 2 albergínies
  • 100 gr de quinoa
  • 1 tomàquet
  • mig pebrot verd
  • una ceba
  • all
  • herbes provençals
  • formatge ratllat

Primer de tot es tallen les albergínies per la meitat i es posen al forn fins que estiguin fetes (45 minuts aproximadament a 200º). Mentrestant es tallen la ceba, el pebrot, el tomàquet i l’all i es sofregeixen. Se li afegeixen herbes provençals i sal i es reserva. Al mateix temps es cou la quinoa (uns 20 minuts. depèn de la marca) i es reserva. Quan l’albergínia estigui cuita es treu la polpa i s’afegeix al sofregit. Es posa a foc lent durant 5 minuts i desprès se li afegeix la quinoa cuita. Ara ja tindrem el farcit i nomès caldrà posar-lo dins l’albergínia. Quan ja estiguem tirem una mica de formatge per sobre i es posa al forn durant 10 minuts.

I ja estarà llest per menjar!

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No llores- Canteca de Macao

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/25012007/ad8d65845a1625e7b18479bce7ecd208.mp3]

Ingredientes:

  • 2 berenjenas
  • 100 gr de quinoa
  • 1 cebolla
  • 1 ajo
  • medio pimiento verde
  • 1 tomate
  • hierbas provenzales
  • queso rallado

En primer lugar se cortan las berenjenas por la mitad y se ponen al horno hasta que estén hechas (45 minutos aproximadamente a 200 º. También se pueden hervir). Por otro lado, se cortan la cebolla, el pimiento, el tomate y el ajo y se sofríen. Se le añaden hierbas provenzales y sal y se reserva. Al mismo tiempo se cuece la quinoa (unos 20 minutos. Depende de la marca) y se reserva. Cuando la berenjena esté cocida se quita la pulpa y se añade al sofrito. Se pone a fuego lento durante 5 minutos y después se le añade la quinoa cocida. Ahora ya tendremos el relleno y sólo habrá que ponerlo en la berenjena. Cuando ya estemos echamos un poco de queso por encima y lo ponemos al horno durante 10 minutos.

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No llores- Canteca de Macao

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/25012007/ad8d65845a1625e7b18479bce7ecd208.mp3]

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