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Ja feia dies que tenia ganes de fer aquest pastís. O si més no, intentar fer-lo. Ja us diré què m’han dit els qui l’han tastat… 🙂

Ingredients:

  • 100 gr de nous
  • 300 gr de pastanagues
  • 200 gr de farina
  • 70 gr de farina integral
  • 4 ous
  • 200 gr de sucre
  • 100 gr de sucre moreno
  • 240 gr d’oli girasol (un got)
  • 4 rodanxes de pinya
  • 1culleradeta de bicarbonat
  • 2 culleradetes de sucre de vainilla
  • 2 culleradetes de llevat
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 2 culleradetes de canyella

Per al farcit i el frostring:

  • 300 gr de philadelphia
  • 250 gr de sucre glas
  • 50 gr de mantega
  • 300 ml de nata per muntar

Primer de tot s’han de torrar les nous. Jo les he torrar al microones durant 3 minuts (Vigileu que es torren bastant ràpid!). Un cop ho tinguem triturarem la pinya, la pastanaga i les nous.

Llavors, en un bol diferent, barregem la farina, el bicarbonat, el llevat, sal i canyella.

En un altre bol es baten els ous amb el sucre durant uns 5 minuts. Després s’afegeix, poc a poc, l’oli de girasol i el sucre avainillat. Un cop tinguem una massa homogènia s’han de barrejar les farines amb els ous i sucre. Quan ja ho tinguem tot ben barrejat, afegim la barreja de la pastanaga, pinya i nous.

Un cop tenim la massa feta podem dividir la massa en dues parts iguals i repartir-ho en dos motlles iguals i coure-ho individualment a 180º durant 30 minuts o bé posar-ho tot en el mateix motlle i desprès tallar per la meitat per farcir-ho amb el frosting.

Tot i així, el motlle l’untarem amb mantega i hi espolsarem una mica de farina per tal que no s’enganxi. Ho posarem al forn durant 40 minuts més o menys a 180º.

Quan tinguem el pastís cuit només caldrà fer el frosting. Per fer-ho, primer de tot muntarem la nata. Per muntar la nata és molt més fàcil si el bol és de metall i està fred (jo l’he posat al congelador mitja horeta abans). D’altra banda posarem en un bol la mantega i la philadelphia a temperatura ambient i ho batrem amb unes varilles durant uns 5 minuts. Llavors hi afegirem poc a poc la nata i el sucre glas fins que tinguem una massa homogènia.

Un cop tenim el frosting fet farcirem el pastís i després cobrirem tot el pastís i el decorarem al gust.

I ja estarà!

 

Ya hacía días que tenía ganas de hacer este pastel. O al menos, intentar hacerlo. Ya os diré que me han dicho quienes lo han probado … 🙂

Ingredientes:

  • 100 gr de nueces
  • 300 gr de zanahorias
  • 200 gr de harina
  • 70 gr de harina integral
  • 4 huevos
  • 200 gr de azúcar
  • 100 gr de azúcar moreno
  • 240 gr de aceite girasol (un vaso)
  • 4 rodajas de piña
  • 1culleradeta de bicarbonato
  • 2 cucharaditas de azúcar de vainilla
  • 2 cucharaditas de levadura
  • 1/2 cucharadita de sal
  • 2 cucharaditas de canela

Para el relleno y el frostring:

  • 300 gr de philadelphia
  • 250 gr de azúcar glas
  • 50 gr de mantequilla
  • 300 ml de nata para montar

Primero de todo se¡tuestan las nueces. Yo las he tostado en el microondas durante 3 minutos (Vigilad que se tuestan bastante rápido!). Una vez lo tengamos  lo trituraremos junto con la piña, la zanahoria.

Entonces, en un bol diferente, mezclamos la harina, el bicarbonato, la levadura, sal y canela.

En otro bol se baten los huevos con el azúcar durante unos 5 minutos. Después se añade, poco a poco, el aceite de girasol y el azúcar avainillado. Una vez tengamos una masa homogénea se deben mezclar las harinas con los huevos y azúcar. Cuando ya lo tengamos todo bien mezclado, añadimos la mezcla de la zanahoria, piña y nueces.

Una vez tenemos la masa hecha podemos dividir la masa en dos partes iguales y repartirlo en dos moldes iguales y cocer individualmente a 180 º durante 30/40  minutos o bien ponerlo todo en el mismo molde y después cortar por la mitad para rellenarlo con el frosting.

Independientemente como lo hagáis,  untaremos el molde con mantequilla y lo espolvorearemos con un poco de harina para que no se pegue. Lo pondremos al horno durante 40 minutos más o menos a 180 º.

Cuando tengamos el pastel cocido sólo faltará hacer el frosting. Para ello, en primer lugar montaremos la nata. Para montar la nata es mucho más fácil si el bol es de metal y está frío (yo lo he puesto en el congelador media hora antes). Por otro lado pondremos en un bol la mantequilla y la philadelphia a temperatura ambiente y lo batiremos con unas varillas durante unos 5 minutos. Entonces añadiremos poco a poco la nata y el azúcar glas hasta que tengamos una masa homogénea.

Una vez tenemos el frosting hecho rellenaremos el pastel y luego cubriremos todo el pastel y lo decoraremos al gusto.

Y ya estará!

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