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Aquesta recepta originalment es diu Twice baked potatoes. No he sabut com traduir-la. També podriem dir-li patates farcides de crema blanca degut als ingredients que porta. No vaig poder fer la foto desprès de fornejar per segon cop, així que us deixo la foto abans que el formatge es fonés i una altra que he trobat per internet que hauria de ser com m’haurien d’haver quedat  ja que no les vaig poder veure.

Ingredients per a 8 racions:

  • 4 patates grans
  • 1 iogurt grec
  • 100 ml de nata per muntar
  • 5 tires de bacon
  • 50 gr de mantega
  • formatge cheedar
  • cebollí

Primer de tot s’han de rentar molt bé les patates. Un cop ben netes es posen en una safata al forn amb una mica d’oli durant una hora aproximadament fins que estiguin ben fetes. Llavors es treuen i es deixen reposar.

Mentrestant, es treu la mantega perquè agafi una textura pomada i d’altra banda es fregeix el bacon tallat a trossets petits.

Llavors en un bol es munta la nata (jo poso el recipient al congelador uns 5 minuts perquè així la nata es munta millor. i la nata també haurà d’haver estat  a la nevera). Un cop la nata la tinguem muntada hi afegirem la mantega pomada, el iogurt grec i ho remenarem bé vigilant que no baixi el volum. Hi afegirem el bacon i la polpa de la patata que haurem tret prèviament. Ja tindrem el farcit fet. Ara només cal farcir les patates.

Hi posarem una mica de formatge cheedar per sobre i cebollí. Ho posarem al forn durant 10 minuts més o menys fins que el formatge estigui fet.

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La vida es bella- Noa

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/12022007/d6d0a4027d71f79797576e3602d0c07a.mp3]

Ingredientes:

  • 4 patatas grandes
  • 1 yogur griego
  • 100 ml de nata para montar
  • 5 tiras de bacon
  • 50 gr de mantequilla
  • queso cheedar
  • cebollino

En primer lugar se deben lavar muy bien las patatas. Una vez bien limpias se ponen en una bandeja al horno con un poco de aceite durante una hora aproximadamente hasta que estén bien hechas. Entonces se sacan y se dejan reposar.

Mientras tanto, se saca la mantequilla para que tome una textura pomada y por otro lado se fríe el bacon cortado en trocitos pequeños.

Entonces en un bol se monta la nata (yo pongo el recipiente en el congelador unos 5 minutos para que así la nata se monte mejor. Y la nata también deberá haber estado en la nevera). Una vez la nata la tengamos montada añadiremos la mantequilla pomada, el yogur griego y lo removeremos bien vigilando que no baje el volumen. Le añadimos el bacon y la pulpa de la patata que habremos quitado previamente. Ya tendremos el relleno hecho. Ahora sólo habrá que rellenar las patatas.

Pondremos un poco de queso cheedar por encima y cebollino. Lo pondremos al horno durante 10 minutos más o menos hasta que el queso esté hecho.

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La vida es bella- Noa

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/12022007/d6d0a4027d71f79797576e3602d0c07a.mp3]

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