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Aquesta recepte l’he fet amb la coliflor i les patates ecològiques eh! 🙂

Ingredients:

  • 1 coliflor
  • 2 patates petites
  • Beixamel (mitja ceba, un got de llet, dues cullerada de farina, una culleradeta de mantega, sal, nou moscada)
  • Formatge per fondre

Tallar la coliflor per les flors i també les patates. Bullir durant 15 minuts. Si no voleu que us faci molta olor la casa, podeu afegir un rajolí de llet a l’aigua abans que comenci a bullir. Un cop feta, es treu i s’aixafa (podeu no fer-ho).

Llavors es fa la beixamel. Per fer-la primer es sofregeix la ceba en la mantega. Un cop daurada s’afegeix la farina i quan hagi agafat color es tira la llet poc a poc, la sal i una mica de nou moscada. S’espera a que s’espessi i ja estarà feta.

S’aboca la beixamel a sobre la col i la patata. Se li posa una mica de formatge i es posa al forn a gratinar durant 10 minuts! I ja estarà fet el plat!

Ingredientes:

  • Coliflor
  • dos patatas medianas
  • Bechamel (media cebolla, un vaso de leche, 2 cucharada de harina, 1 cdta de mantequilla, sal y nuez moscada)
  • Queso para gratinar

Cortar la coliflor por las flores y también las patatas. Hervir durante 15 minutos. Si no quereis que  os huela mucho la casa, podeis añadir un chorrito de leche al agua antes de que empiece a hervir.Una vez hecha, se saca y se aplasta (podéis no hacerlo).

Luego se hace la bechamel. Para hacerla primero se sofríe la cebolla en la mantequilla. Una vez dorada se añade la harina y cuando haya cogido color se tira la leche poco a poco, la sal y un poco de nuez moscada. Se espera a que se espese y ya estará hecha.

Se vierte la bechamel sobre la col y la patata. Se le pone un poco de queso y se pone al horno a gratinar durante 10 minutos! Y ya estará hecho el plato!

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Vive la vida- El puchero del Hortelano

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