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He tret la recepta del llibre Cocina Vegetariana Casera de Karmen Sobejano. He variat una mica les mides i tot i així m’ha sortit una pizza per 4 persones.

Massa:

  • 200 ml d’aigua
  • 4 tassetes de farina blanca
  • 3 tassetes de farina integral
  • 1 sobre de llevat royal
  • 1 rajolí d’oli
  • sal
  • 1 culleradeta de sucre morè

Ingredients:

  • 1 albergínia gran escalivada
  • 1 pebrot vermell del piquillo a tires
  • 1 ceba escalivada
  • formatge de cabra
  • olives
  • salsa de tomàquet natural
  • formatge emmental

Primer es barreja en un got, l’aigua, el llevat i el sucre. Per fer la masa posem en un recipient gran les farines, la sal, el rajolí d’oli i anem tirant l’aigua  mentre amassem fins que aconseguim una bola que no s’enganxi a les mans. Potser hi haureu d’afegir aigua o farina. Quan tinguem la bola feta ho deixem reposar.

Al cap d’una horeta posem la massa sobre una superfície enfarinada i l’extenem amb el corró. Ho posem a la safata i ho fornegem uns 10 minuts a 180º. La treiem, hi posem el tomàquet i la resta de verdures. Posem un rajolí d’oli i una mica de sal i orenga i ho tornem a fornejar durant uns 20 minuts. Posem els formatges i ho deixem 5 minuts més.

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Green yin- Canteca de Macao

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/11112009/2b109f95774f8989f5a8d00f9214980b.mp3]

Esta receta la he sacado del libro Cocina Vegetariana Casera de Karmen Sobejano.

Masa:

  • 200 ml de agua
  • 4 tacitas de harina blanca
  • 3 tacitas de harina integral
  • 1 sobre de levadura royal
  • 1 chorrito de aceite
  • sal
  • 1 cucharadita de azúcar moreno

Ingredientes:

  • 1 berenjena grande escalibada
  • 1 pimiento rojo del piquillo en tiras
  • 1 cebolla asada
  • queso de cabra
  • aceitunas
  • salsa de tomate natural
  • queso emmental

Primero se mezcla en un vaso, el agua, la levadura y el azúcar. Para hacer la masa ponemos en un recipiente grande las harinas, la sal, el chorrito de aceite y vamos tirando el agua mientras amasamos hasta que conseguimos una bola que no se pegue en las manos. Puede ser que se tenga que añadir agua o harina. Cuando tengamos la bola hecha lo dejamos reposar.

Al cabo de una hora ponemos la masa sobre una superficie enharinada y la extendemos con el rodillo. Lo ponemos en la bandeja y lo horneamos unos 10 minutos a 180 º. La sacamos, ponemos el tomate y el resto de verduras. Rociamos con un chorrito de aceite y un poco de sal y orégano y lo volvemos a hornear durante unos 20 minutos. Ponemos los quesos y lo dejamos 5 minutos más.

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Green yin- Canteca de Macao

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/11112009/2b109f95774f8989f5a8d00f9214980b.mp3]

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