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Ingredients per a 10 canelons

  • 3 manats petits de bledes
  • formatge a dauets
  • Formatge emmental per gratinar
  • 1 ou
  • 10 plaques de canelons
  • Beixamel

Primer de tot es renten molt bé les bledes. Un cop netes es tallen a trossets petits i es bullen durant 10 minuts. Quan ja estiguin fetes es barregen amb l’ou batut i el formatge a dauets i ho deixem reposar.

Llavors es couen les plaques dels canalons segons indiqui la marca. Després es farceixen els canalons, se li posa la beixamel per sobre, el formatge i es gratina.

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La toalla- La pegatina

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/03032009/a9c6ec78c3cb8f71e1bd4345728a506e.mp3]

Ingredientes:

  • 3 manojos pequeños de acelgas
  • queso en daditos
  • Queso emmental para gratinar
  • 1 huevo
  • 10 placas de canelones
  • Bechamel

En primer lugar se lavan muy bien las acelgas. Una vez limpias se cortan en trocitos pequeños y se hierven durante 10 minutos. Cuando ya estén hechas se mezclan con el huevo batido y el queso en dados y lo dejamos reposar.

Entonces se cuecen las placas de los canelones según indique la marca. Después se rellenan los canelones, se le pone la bechamel por encima, el queso y se gratina.

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La toalla- La pegatina

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/03032009/a9c6ec78c3cb8f71e1bd4345728a506e.mp3]

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