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  • 100 gr de mantega
  • 2 cullerades soperes de farina
  • 200 gr de pastanaga ratllada
  • sal
  • nou moscada
  • 1/2 litre de llet
  • ou i pa ratllat

Primer de tot es ratlla la pastanaga. Després en una cassola posem la mantega per que es desfaci. Quan estigui llesta hi afegim la farina sense deixar de moure per tal que lligui bé. A continuació anem afegint la llet calenta poc a poc i seguim movent per que no surtin grumolls. Quan aconseguim una crema lleugera hi afegim la pastanaga ratllada, la nou mosaca i la sal. Ho deixem bullint lentament uns 20 minuts remenant constantment. Llavors posem la massa en un plat i ho deixem refredar i la posem a la nevera. És millor si  la  fem servir al dia següent.

Traiem la massa de la nevera i fem les croquetes. Les arrebossem amb ou i pa ratllat i les fregim en oli ben calent. Les posem en paper absorbent i ja estaran llestes per servir

Un truc per que no s’enganxi la massa a les mans mentre es fan les croquetes és untar-te-les d’oli. D’aquesta manera relliscaran i no et quedarà la mà plena de massa de croquetes.

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Que me lleva el viento- El puchero del hortelano

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/26102008/bba1b56418e955f6b8190334aefd08ce.mp3]

  • 100 gr de mantequilla
  • 2 cucharadas soperas de harina
  • 200 gr de zanahoria rallada
  • sal
  • nuez moscada
  • 1 / 2 litro de leche
  • huevo y pan rallado

En primer lugar se raya la zanahoria. Después en una cazuela ponemos la mantequilla para que se deshaga. Cuando esté lista añadimos la harina sin dejar de mover para que ligue bien. A continuación vamos añadiendo la leche caliente poco a poco y seguimos moviendo para que no salgan grumos. Cuando conseguimos una crema ligera añadimos la zanahoria rallada, la nuez mosaca y la sal. Lo dejamos hirviendo lentamente unos 20 minutos removiendo constantemente. Entonces ponemos la masa en un plato, la dejamos enfriar y la ponemos en la nevera. Es mejor si la utilizamos al día siguiente.

Sacamos la masa de la nevera y hacemos las croquetas. Las rebozamos con huevo y pan rallado y las freímos en aceite bien caliente. Las ponemos en papel absorbente y ya estarán listas para servir

Un truco para que no se pegue la masa de las croquetas en las manos es untar las manos con aceite antes de hacerlas. Así la masa resbalarà entre las manos.

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Que me lleva el viento- El puchero del hortelano

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/26102008/bba1b56418e955f6b8190334aefd08ce.mp3]

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