Etiquetas

, ,

Aquest pastís és una versió del famós plat italià “Melanzane alla parmigiana”. Com a base del pastís he posat pasta brisa, però crec que quedaria molt millor amb pasta de full.

Ingredients:

  • 1 albergínia gran
  • 2 boles de mozzarella
  • parmesà ratllat
  • 7 o 8 tomàquets
  • alfàbrega
  • sal
  • Pasta brisa (o pasta de full)

Amb els tomàquets hem de fer un concentrat ben consistent. Per fer-ho, ratllarem tots els tomàquets i els posarem en una paella amb una mica d’oli i el deixarem unes 3 hores més o menys… fins que veiem que ja tingui prou consistència. Li posarem una mica de sucre per treure l’acidesa i una mica d’alfàbrega. Mentrestant tallarem a làmines l’albergínia i la posarem en una safata amb una mica d’oli, ho taparem amb paper de plata i ho posarem al forn durant 20 minuts més o menys. Quan ja estigui feta, la traurem i la conservarem.

Per fer el pastís, posarem deu minuts la pasta brisa al forn a 180º. La traurem i li posarem una capa de tomàquet i desprès hi alternarem l’albergínia i la mozzarella. Hi posarem una capa de tomàquet per sobre i també el formatge parmesà.

Ho posarem al forn un altre cop a 180º fins que veiem que el formatge està una mica daurat. És millor si el plat es menja calent.

.

.

.

Bella Ciao-  Banda Bassotti

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/27042007/ba38c2e58d42478548b6b4f5d67b3813.mp3]

Este pastel es una versión del famoso plato italiano “Melanzane alla parmigiana”. Como base del pastel he puesto pasta brisa, pero creo que quedaría mucho mejor con hojaldre.

Ingredientes:

  • 1 berenjena grande
  • 2 bolas de mozzarella
  • parmesano rallado
  • 7 u 8 tomates
  • albahaca
  • sal
  • Pasta brisa (o hojaldre)

Con los tomates debemos hacer un concentrado bien consistente. Para ello, rallaremos todos los tomates y los pondremos en una sartén con un poco de aceite y lo dejaremos unas 3 horas más o menos … hasta que veamos que ya tenga suficiente consistencia. Le pondremos un poco de azúcar para sacar la acidez y un poco de albahaca. Mientras, cortaremos en láminas la berenjena y la pondremos en una bandeja con un poco de aceite, lo cubriremos con papel de plata y lo pondremos al horno durante 20 minutos más o menos. Cuando ya esté hecha, la sacaremos y la conservaremos.

Para hacer el pastel, pondremos diez minutos la pasta brisa en el horno a 180 º. La sacaremos y le pondremos una capa de tomate y después alternaremos la berenjena y mozzarella. Pondremos otra capa de tomate por encima y también el queso parmesano.

Lo pondremos al horno de nuevo a 180 º hasta que veamos que el queso está un poco dorado.Es mejor si el plato se come caliente.

.

.

.

Bella Ciao-  Banda Bassotti

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/27042007/ba38c2e58d42478548b6b4f5d67b3813.mp3]

Anuncios