Etiquetas

,

  • 1/2 kilo de maduixes
  • 250 gr de sucre
  • suc d’una llimona

Rentar les maduixes i tallar-les a quarts. Posar-les en un bol amb el sucre i la llimona. Deixar-ho reposar un parell d’hores. Passades les dues hores, es posa al foc durant mitja hora. Llavors es treu i es conserva en pots esterilitzats.

Jo com que la vull utilitzar per una postre que faré, la conservaré a la nevera un cop s’hagi refredat! 🙂

  • 1/2 kilo de fresas
  • 250 gr de azúcar
  • zumo de un limón

Lavar las fresas y cortarlas a cuartos. Ponerlas en un bol con el azúcar y el zumo de limón. Dejarlo macerar un par de horas. Pasadas las dos horas, se pone a fuego lento durante media horita. Cuando esté hecha se puede poner en tarros y conservar o dejarla en la nevera una vez se haya enfriado(durará una semana más o menos).

.

.

.

Al amanecer – Los fresones rebeldes

[Audio=http://www.goear.com/files/sst/mp3files/26072006/eaa201af9eb86f125ae32d33e14e0858.mp3]

Anuncios