Etiquetas

,

Ingredients per a uns 15 flanets:

  • 250 ml de nata líquida
  • 250 ml de llet sencera
  • 200 gr de xocolata blanca
  • 120 gr de sucre
  • 8 làmines de gelatina
  • confitura de maduixa

Posar en un cassó la nata i la llet i posar-ho al foc. Afegir el sucre i anar remenant. Afegir la xocolata a trossets i quan estigui totalment desfeta se li afegeix la gelatina hidratada. No cal que bulli. Llavors es posa en motlles petits i es deixa refredar unes quantes hores. És millor si es fa d’un dia per l’altre.

Quan estigui fred, es desmotlla i s’afegeix la confitura per sobre.

Ingredientes para 15 flanecitos:

  • 250 ml de nata líquida
  • 250 ml de leche entera
  • 200 gr de chocolate blanco
  • 120 gr de azúcar
  • 8 láminas de gelatina
  • confitura de fresa

Poner en un cazo la nata y la leche y ponerlo a fuego lento. Añadir el azúcar e ir removiendo. Añadir el chocolate en trocitos y cuando esté totalmente deshecho se le añade la gelatina hidratada. No es necesario que hierva.  Se reparte en moldes pequeños y se deja enfriar unas horas. Es mejor si se hace de un día para otro.

Cuando esté frío, se desmolda y se añade la mermelada por encima.

.

.

.

El viejo – La vela puerca

[Audio=http://www.goear.com/files/sst/mp3files/26082006/1da79f32da15bf9f57bd26ad5ed3cff3.mp3]

Anuncios