Ingredients:

  • volauvents
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 gra d’all
  • 2 cullerades d’oli
  • 1 cullerada de vinagre
  • 1 llesca de pa del dia abans
  • sal
  • nous

Batre tots els ingredients amb la batedora menys les nous. Quan ja tinguem el salmorejo ho deixarem reposar una horeta a la nevera. Desprès farcirem els voulavents i li posarem nous per decorar.

Ingredientes:

  • Volauvents
  • 2 tomates maduros
  • 1 ajo
  • 2 cdas de aceite
  • 1 cda de vinagre
  • 1 rebanada de pan del día anterior
  • sal
  • nueces

Batir todos los ingredientes menos las nueces. Cuando ya tengamos el salmorejo hecho, lo dejaremos una hora en la nevera. Después rellenaremos los volauvents y pondremos las nueves encima para decorar.

.

.

.

Llegará la primavera- Bongo botrako

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/17112009/c19432693c24f4e3f8a1363560f68cc2.mp3]

[

Anuncios