Etiquetas

Ingredients:

  • 300 gr d’espinacs
  • Tartaletes
  • Beixamel

Primer de tot s’han de coure els espinacs o bé en una paella o en aigua. Quan ja les tinguem cuites les piquem i les deixem reservar. Llavors fem la beixamel i quan ja la tinguem feta hi afegim els espinacs i ho deixem refredar. Ja tindrem el farcit fet. Ara només caldrà omplir les tartaletes i escalfar-les al forn i llestos.

Ingredientes:

  • 300 gr de espinacas
  • Tartaletas
  • Bechamel

En primer lugar se cuecen las espinacas o bien en una sartén o en agua. Cuando ya las tengamos cocidas las picamos y las dejamos reservar. Entonces hacemos la bechamel y cuando ya la tengamos hecha añadimos las espinacas y lo dejamos enfriar. Ya tendremos el relleno hecho. Ahora sólo habrá que rellenar las tartaletas y calentarlas en el horno y listo.

.

.

.

Rie- D’Callaos

[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/04092009/4cb17600213c69984d3a17b986fe14e8.mp3]

Anuncios