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Ingredients:

  • 500 gr espinacs
  • 5 patates grans
  • mitja ceba
  • formatge ratllat

Primer de tot tallar les patates i bullir-les. Quan estiguin fetes se li treu l’aigua i es deixen refredar. Llavors es renten els espinacs i es talla la ceba a juliana. En una paella amb un rajolí d’oli es sofregeix la ceba i quan està daurada se li afegeixen els espinacs poc a poc fins que estiguin ben fets i se li tira una mica de sal.

A part, s’aixafa la patata i es col·loca a sobre de paper film. S’estén bé (com a la foto) i se li posen els espinacs per sobre. Llavors només cal enrotllar-ho poc a poc per tal que no es trenqui. Quan tenim fet el braç de gitano ho emboliquem amb el mateix paper film i ho deixem reposar una hora a la nevera.

Es treu de la nevera i es treu el paper film. Es posa una mica de formatge ratllat per sobre i es posa al forn durant 10 minuts fins que el formatge estigui gratinat.

I ja estarà!

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Gat Rumberu- La Pegatina

Ingredientes:

  • 500 gr espinacas
  • 5 patatas grandes
  • media cebolla
  • queso rallado

En primer lugar se cortan las patatas y se hierven . Cuando estén hechas se le quita el agua y se dejan enfriar. Entonces se lavan las espinacas y se corta la cebolla en juliana. En una sartén con un chorrito de aceite se sofríe la cebolla y cuando está dorada se le añaden las espinacas poco a poco hasta que estén bien hechas y se le echa un poco de sal.

A parte, se tritura con un tenedor las patatas y se coloca sobre papel film. Se extiende bien (como en la foto) y se ponen las espinacas por encima. Entonces sólo hay que enrollarlo poco a poco para que no se rompa. Cuando tenemos hecho el brazo de gitano lo envolvemos con el mismo papel film y lo dejamos reposar una hora en la nevera.

Se saca de la nevera y se saca el papel film. Se pone un poco de queso rallado y se hornea durante 10 minutos hasta que el queso esté gratinado.
Y ya estará!

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