Etiquetas

Ahir va ser Sant Jordi i per celebrar-ho volia regalar un detallet a la família i als amics. Pensant en galetes, pastissets, magdalenes, vaig trobar uns muffins que em van enamorar. La recepta la compartien els companys virtuals de la Cuina Vermella. Tot i així, els hi vaig canviar la mida i els vaig fer una miqueta més petits.

Ingredients:

  • 25 g de cacau en pols
  • 200 gr de farina
  • 1 cullerada petita de canyella en pols
  • 1 cullerada petita de llevat en pols
  • 200 gr de xocolata blanca a bocins
  • 3 ous
  • 115 gr de sucre morè
  • 100 ml d’oli de girasol
  • 200 ml de llet sencera

Primer de tot s’ha de preescalfar el forn a 200 graus. En un bol tamissar la farina, el cacau, el llevat i la canyella. Afegir el sucre i 125 gr xocolata blanca ratllada. Remoure-ho bé.  A part posar els ous  amb l’oli i batre-ho fins a obtenir una barreja espumosa i afegir-hi la llet a poc a poc  sense parar de remoure.  Incorporar-ho amb la farina i mesclar-ho tot.

Repartir la mescla  dins dels motlles, omplint-los 2/3 parts. Enfornar els muffins 20 minut.  Treure’ls i deixar-los refredar.

Fondre la xocolata blanca restant al bany maria (al microones també va bé). Posar-la al damunt al damunt de cada muffin i deixar que la xocolata s’endureixi. Es pot  amb una mica de cacao en pols per sobre.

Com que volia que em quedessin una mica embolicats vaig posar el paper que volia en el motlle i a sobre d’aquest paper de forn. Desprès els vaig embolicar amb paper celofan i ja tenia els detalls de Sant Jordi fets!

.

.

.

Qué mala suerte la mía- Muchachito Bombo Infierno

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/11032007/d21f46395a3db52e3d273508c1418f19.mp3]

Ayer fue Sant Jordi y para celebrarlo quería regalar un detallito a la familia y a los amigos. Pensando en galletas, pastelitos, magdalenas, encontré unos muffins que me enamoraron. La receta la compartían los compañeros virtuales de la Cuina Vermella. Sin embargo, les cambié el tamaño y los hice un poco más pequeños.

Ingredientes:

  • 25 g de cacao en polvo
  • 200 gr de harina
  • 1 cucharadita de canela en polvo
  • 1 cucharadita de levadura en polvo
  • 200 gr de chocolate blanco en trozos
  • 3 huevos
  • 115 gr de azúcar moreno
  • 100 ml de aceite de girasol
  • 200 ml de leche entera

Primero de todo hay que precalentar el horno a 200 grados. En un bol tamizar la harina, el cacao, la levadura y la canela. Añadir el azúcar y 125 gr chocolate blanco rallado. Remover bien. Aparte poner los huevos con el aceite y batirlo hasta obtener una mezcla espumosa y añadir la leche poco a poco sin parar de remover. Incorporarlo con la harina y mezclar todo.

Repartir la mezcla en los moldes, llenándolos 2/3 partes. Hornear los muffins 20 minutos. Sacarlos y dejarlos enfriar.

Fundir el chocolate blanco restante al baño maría (en el microondas también va bien). Ponerlo encima  de cada muffin y dejar que el chocolate se endurezca. Se puede poner un poco de cacao en polvo por encima para decorar.


Como quería que me quedaran un poco envueltos puse el papel que quería en el molde y encima de éste papel de horno. Después los envolví con papel celofán y ya tenía los regalitos de Sant Jordi hechos!

.

.

.

Qué mala suerte la mía- Muchachito Bombo Infierno

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/11032007/d21f46395a3db52e3d273508c1418f19.mp3]

Anuncios