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Ingredients per a dues persones:

  • 5 carxofes
  • 100 ml de vi blanc
  • 100 ml de caldo de verdures
  • dos rovells d’ou
  • una ceba
  • cintes (o qualsevol altra pasta)
  • mantega
  • julivert
  • parmesà

Treure les fulles de fora de les carxofes i bullir-les durant 20 minuts. Quan estiguin bullides, treure-les i tallar-les a trossets. En una paella desfer una mica de mantega (una cullerada) i sofregir-hi la ceba tallada. Afegir les carxofes i deixar-ho 10 minuts. Llavors s’afegeixen els rovells d’ou i no es remena. S’afegeix el vi i el caldo i es deixa a foc lent durant 15 minuts.  S’afegeix una mica de julivert per sobre.

Es bull la pasta i quan estigui al dente es treu i s’afegeix la salsa per sobre i el formatge parmesà.

Ja estarà llest per servir!

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Señora (Joan Manel Serrat)- Marea

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/04012008/3c36ec62b32add6d0cd0d28fe58f72ba.mp3]

Ingredientes para dos personas:

  • 5 alcachofas
  • 100 ml de vino blanco
  • 100 ml de caldo de verduras
  • dos yemas de huevo
  • una cebolla
  • cintas (o cualquier otra pasta)
  • mantequilla
  • perejil
  • parmesano

Quitar las hojas de fuera de las alcachofas y hervirlas durante 20 minutos. Cuando estén hervidas, sacarlas y cortarlas en trocitos. En una sartén deshacer un poco de mantequilla (una cucharada) y sofreír la cebolla cortada. Añadir las alcachofas y dejarlo 10 minutos. Añadir las yemas de huevo y remover. Añadir el vino y el caldo y dejar a fuego lento durante 15 minutos. Se añade un poco de perejil por encima.

Se hierve la pasta y cuando esté al dente se saca, se añade la salsa por encima y el queso parmesano y ya estará listo para servir.

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Señora (Joan Manel Serrat)- Marea

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/04012008/3c36ec62b32add6d0cd0d28fe58f72ba.mp3]

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