- 200 gr mongeta tendra
- 4/5 alls tendres
- 4 ous
- sal i oli d’oliva
Es tallen i es couen les mongetes al vapor fins que estiguin fetes. A part, es sofregeixen els alls tendres i s’afegeix la mongeta un cop estigui feta. Llavors, en un bol es baten els ous i s’afegeix la mongeta i els alls tendres i es remena. Es fa la truita i ja estarà feta.
Ingredientes:
- 200 gr judías verdes
- 4/4 ajos tiernos
- 4 huevos
- sal y aceite oliva
Se cortan y se cuecen las judías al vapor hasta que estén hechas. A parte, se sofríen los ajos tiernos y se añane la judía una vez esté hecha. Entonces, en un bol, se baten los huevos y se añaden las judías y los ajos y se mezcla. Se hace la tortilla como si fuera de patatas y ya estará hecha!
.
.
.
Run run- Estopa i Rosario
[Audio=http://www.goear.com/files/sst5/mp3files/03022010/e33c207780272d940d1e7f042ba6abf5.mp3]
La cuina vermella dijo:
Nosaltres fem aquesta truita, quan a vegades ens han sobrat algunes mongetes del dinar. Una molt bona alternativa per aprofitar les sobres. Un petó.
gemma dijo:
La truita d’alls tendres é sun clàssic que m’encanta. Afegir les mongetes encara la fa més completa. Ideal per a un sopar ben sa!