Etiquetas

,

Amb aquesta entrada participo per primera vegada al gran bloc HEMC (hecho en mi cocina). És un bloc de cuina on cada mes es proposa un tema de receptes i la gent que té bloc n’envia les seves per tal de compartir-les. Aquest mes toca receptes per portar bikini aquest estiu, és a dir, receptes light! Aquí hi ha una!

Els estirabecs són una varietat dels pèsols que normalment es confonen amb els pèsols ja que són de la mateixa família. Es tracta, doncs, d’una altra espècie que es consumeix al principi de la primavera. Normalment es menja sencera, és a dir amb la beina acompanyada dels seus grans a dins. Tot i així, he desgranat alguns estirabecs i he guardat les beines per fer caldo de verdures.

  • 200 gr de pèsols
  • 100 gr d’estirabecs
  • 1 ceba tendra
  • oli d’alfàbrega

Es talla la ceba i es sofregeix. Abans que es dauri, s’afegeixen els pèsols i els estirabecs i es deixa a foc molt lent durant 30 minuts. Llavors s’afegeix sal al gust i es condimenta amb un rajolí d’olí d’alfàbrega. Li dóna un gust molt bo!

Con esta entrada participo por primera vez en el gran blog de cocina HEMC (hecho en mi cocina). Es un blog de cocina donde cada mes se propone un tema de recetas y la gente que tiene blog envia las suyas para compartirlas. Este mes toca recetas para llevar bikini este verano, es decir, recetas light!. Aquí os dejo una de tantas!
  • 200 gr de guisantes
  • 100 gr de tirabeques
  • 1 cebolleta
  • Aceite de albahaca

Se corta la cebolla y se sofríe. Antes que se dore, se añaden los guisantes y los tirabeques y se dejan a fuego muy lento durante 30 minutos. Luego se añade sal al gusto y se condimenta con aceite de albahaca. Le da un gusto muy bueno!

Fácil y rápida!

🙂

.

.

.

La vida te lleva por caminos raros- Quique González

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/01102007/5d917d25287af29ba79cb068d21d1f31.mp3]

Anuncios