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Aquest és un plat típic anglès que sempre he volgut fer i m’ha he trobat el moment. Avui per fi ho he provat i aquí està el resultat!!

Ingredients (per 3 persones):

  • 3 pomes
  • 3 cullerades de sucre
  • 100 gr de farina
  • 100 gr de mantega
  • suc de mitja llimona
  • mitja culleradeta de canyella

Pelar i tallar les pomes a trossets. Possar-ho en una safata i afegir-hi les 3 cullerades de sucre per sobre. Afegir-hi també el suc de mitja llimona. Tallar 3 o 4 làmines de mantega i posar-ho per sobre de la poma també.

D’altra banda, amb la mantega que ha sobrat tallar-ho a trossets i barrejar-ho amb la farina. Jo ho he fet amb les mans perquè és molt més fàcil. Ha de quedar una textura com d’engrunes, com si fos sorra. Si veieu que us queda massa espès, podeu afegir-hi més farina. Quan hagueu aconseguit la textura hi afegiu la canyella i ho barregeu. llavors aboqueu aquesta espècie “d’engrunat” a sobre de la poma i ho enforneu durant una hora a 180º.

Ha de quedar torradet per sobre. Si veieu que no us queda, poseu 5 minuts el gratinador. Es pot servir fred o calent. Pel meu gust, crec que està molt millor fred!

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Pongamos que hablo de Madrid- Joaquín Sabina

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/04012007/333b84cb20cf6bdc6dbc9857bfca3bc3.mp3]

Este es un plato típico inglés que siempre he querido hacer y me he encontrado el momento.Hoy por fin lo he probado y aquí está el resultado!

Ingredientes (para 3 personas):

  • 3 manzanas
  • 3 cucharadas de azúcar
  • 100 gr de harina
  • 100 gr de mantequilla
  • zumo de medio limón
  • media cucharadita de canela

Pelar y cortar las manzanas en trocitos. Ponerlas en una bandeja y añadir las 3 cucharadas de azúcar por encima. Añadir también el zumo de medio limón. Cortar 3 o 4 láminas de mantequilla y ponerlo por encima de la manzana también.

Por otra parte, con la mantequilla que ha sobrado cortar a trocitos y mezclarlo con la harina. Yo lo he hecho con las manos porque es mucho más fácil. Debe quedar una textura como de migajas, como si fuera arena. Si veis que os queda demasiado espeso, podéis añadir más harina. Cuando haya cogido la textura se añade la canela y se mezcla. Se vierte esta especie de “migajas” encima de la manzana y se meteren el horno durante una hora a 180 º.

Debe quedar tostado por encima. Si no se os queda, poned 5 minutos el gratinador. Se puede servir frío o caliente. A mi gusto está mucho mejor frío.

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Pongamos que hablo de Madrid- Joaquín Sabina

[Audio=http://www.goear.com/files/sst3/mp3files/04012007/333b84cb20cf6bdc6dbc9857bfca3bc3.mp3]

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