Etiquetas

, ,

Desprès d’haver sobreviscut a l’època d’examens torno a donar-li vida a aquest bloc!

Una altra recepta de pasta…

Ingredientes:

  • Mitja albergínia
  • 1 ceba tendra
  • 3 cebes semi-seques
  • 2 alls
  • 1 got de caldo de verdures
  • una cullerada petita de farina
  • macarrons (o qualsevol altra pasta)
  • sal
  • oli

Tallar l’albergínia, les cebes i els alls a juliana. Sofregir-ho tot amb una mica d’oli a foc molt lent. Deixar-ho mitja hora aproximadament a foc lent i anar remenant poc a poc. Afegir mig got de caldo de verdures i deixar que es cogui lentament. Afegir la farina i quan estigui tot ben homogeni afegir la resta de caldo i deixar-ho a foc lent. Llavors ja tindrem la salsa feta.

D’altra banda, es bull la pasta i quan estigui feta es barreja amb la salsa. Es pot guarnir amb nous i formatge que li donaran un gust molt bo!

Ingredientes:

  • Media berenjena
  • 1 cebolla tierna
  • 3 cebollas semi-secas
  • 2 ajos
  • 1 vaso de caldo de verduras
  • una cucharadita de harina
  • macarrones (o cualquier otra pasta)
  • sal
  • aceite

Cortar la berenjena, las cebollas y los ajos en juliana. Sofreír todo con un poco de aceite a fuego muy lento. Dejarlo media hora aproximadamente a fuego lento e ir removiendo poco a poco. Añadir medio vaso de caldo de verduras y dejar que se cueza lentamente. Añadir la harina y cuando esté todo bien homogéneo añadir el resto de caldo y dejar a fuego lento. Ya tendremos la salsa hecha.

A parte, se hierve la pasta y cuando esté hecha se mezcla con la salsa. Se puede adornar con nueces y queso que le darán un gusto muy bueno!

Anuncios