Etiquetas

,

Desprès de tants anys menjant “migas”, dels estius a Almeria, de tants records, de tants moments, del sol, del “cortijo”, de la calma, de la pau, del bon rollo, de la família, de les bones sensacions…  Aquesta recepta tard o d’hora havia d’aparèixer… 🙂

Per 3 persones

  • 3 gots de farina de sèmola de blat (és més gruixuda)
  • 3 gots d’aigua
  • dues cullerades d’oli
  • 6 pebrots verds
  • 2 alls
  • meló (per acompanyar)
  • sal

Primer de tot  es renten, es tallen i es fregeixen els pebrots. Un cop fregits, es fregeixen els alls en el mateix oli i s’aparten. Llavors amb l’oli ben calent es tira una mica de farina (per que no salti l’oli quan s’afegeixi l’aigua). S’afegeixen els 3 gots d’aigua i es porta a ebullició. Un cop l’aigua bulli, s’aboca la farina i es remena durant mitja hora (més o menys) fins que les migues agafin forma i quedin més aviat desenganxades.

Un cop fetes, s’acompanya amb pebrots fregits i meló. Està boníssim!!!!

.

.

.

Lo venidero- Albertucho

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/06062008/a66b3a912494570c16817a8d1dbe43c9.mp3]

Para 3 personas

  • 3 vasos de harina de sémola de trigo (es más gruesa)
  • 3 vasos de agua
  • dos cucharadas de aceite
  • 6 pimientos verdes
  • 2 ajos
  • melón (para acompañar)
  • sal

Primero se lavan, se cortan y se fríen los pimientos. Una vez fritos, se fríen los ajos en el mismo aceite y se apartan. Entonces con el aceite bien caliente se echa un poco de harina (para que no salte el aceite cuando se añada el agua). Se añaden los 3 vasos de agua y se lleva a ebullición. Una vez el agua hierva, se vierte la harina y se remueve durante media hora (más o menos) hasta que las migas cojan forma y queden más bien sueltas.

Una vez hechas, se acompaña con los pimientos fritos y melón. Está buenísimo!!

.

.

.

Lo venidero- Albertucho

[Audio=http://www.goear.com/files/sst4/mp3files/06062008/a66b3a912494570c16817a8d1dbe43c9.mp3]

Anuncios