Etiquetas

, , ,

Desprès de gairebé dos mesos sense penjar cap recepta, avui em digno a pujar-ne una. Una típica italiana. Els meus companys de pis (italians) m’han ensenyat a fer aquesta recepta i els hi he promès que la penjaria. Espero no passar-me tot el curs penjant receptes de pasta perquè aquí a casa només  mengen pasta dia i nit… Deu ser una de les conseqüències d’escollir Erasmus a Itàlia…

Aquí us deixo la recepta:

Ingredients per 3/4 persones:

  • 10 tomàquets madurs (o dos pots de tomàquets pelats)
  • 4 albergínies
  • 2 carbassons
  • 1 ceba
  • pebre vermell picant
  • sal
  • sucre
  • parmesà
  • dues boles de mozzarella

Pelar els tomàquets i tallar la ceba. Sofregir la ceba i quan estigui rosadeta, afegir els tomàquets pelats i trossejats. Deixar-ho unes tres hores… com més estona estigui més concentrat i més saborós quedarà. Afegir-hi el pebre picant (peperoncino), la sal i una miqueta de sucre.

A part, pelar i tallar les albergínies i els carbassons. Sofregir-ho en una paella fins que estigui fet.

Un cop tinguem les dues parts fetes, agafarem una safata de forn i col·locarem el tomàquet, a sobre hi posarem la mozzarella tallada a làmines, després l’albergínia i el carbassó. Per últim, ratllarem el formatge parmesà i ho posarem per sobre. Llavors, ho gratinarem durant 10 minuts al forn.

I ja estarà fet.

Està bonísim!!

.
.
.
La banda del sogno interrotto- Modena City Ramblers
[Audio=http://live.goear.com/listen/341de029f400ceefc27490efcc7832ca/4cc3f4fe/sst3/mp3files/08012007/58a1963011b74de0b4a42851512eadd9.mp3]

Después de casi dos meses sin colgar ninguna receta, hoy me digno a subir una. Una típica italiana. Mis compañeros de piso (italianos) me han enseñado a hacer esta receta y les he prometido que la colgaría. Espero no pasarme todo el curso colgando recetas de pasta porque aquí en casa sólo comen pasta día y noche …Debe de ser una de las consecuencias de escoger Erasmus en Italia … 

Aquí os dejo la receta:

Ingredientes para 3 / 4 personas:

  • 10 tomates maduros (o dos botes de tomates pelados)
  • 4 berenjenas
  • 2 calabacines
  • 1 cebolla
  • pimentón picante
  • sal
  • azúcar
  • parmesano
  • dos bolas de mozzarella
Pelar los tomates y cortar la cebolla. Sofreír la cebolla y cuando esté rosadita, añadir los tomates pelados y troceados. Dejarlo unas tres horas … cuanto más tiempo esté más concentrado y más sabroso quedará. Añadir el pimentón picante (peperoncino), la sal y un poquito de azúcar. 

Aparte, pelar y cortar las berenjenas y los calabacines. Sofreír en una sartén hasta que esté hecho.

Una vez tengamos las dos partes hechas, cogeremos una bandeja de horno y colocaremos el tomate, encima pondremos la mozzarella cortada en láminas, después la berenjena y el calabacín. Por último, rallaremos el queso parmesano y lo pondremos por encima. Lo gratinaremos durante 10 minutos en el horno.

Y ya estará hecho.

Está buenísimo!!

.
.
.
La banda del sogno interrotto- Modena City Ramblers
[Audio=http://live.goear.com/listen/341de029f400ceefc27490efcc7832ca/4cc3f4fe/sst3/mp3files/08012007/58a1963011b74de0b4a42851512eadd9.mp3]
Anuncios