Etiquetas

, , ,

Ingredients per 4 persones:

  • 250 gr de polenta
  • 1 litre d’aigua
  • 2 carbassons
  • 4 tomàquets
  • formatge grana padano (o emmental o parmesà…)
  • Sal i oli

 

Posar a bullir l’aigua amb una mica de sal i un rajolí d’oli. Quan comenci a bullir, abocar-hi poc a poc la polenta i anar remenant durant 3 o 4 minuts. Un cop estigui feta s’abocarà en una safata de forn. Llavors es tallarà el carbassó i el tomàquet a trossos petits i es posarà per sobre la polenta. S’hi afegirà el formatge per sobre i es posarà al forn durant mitja hora a 150º més o menys.

I ja estarà llest per servir!

Ingredientes para 4 personas:

  • 250 gr de polenta
  • 1 litro de agua
  • 2 calabacines
  • 4 tomates
  • Queso grana padano (o emmental o parmesano …)
  • Sal y aceite

Poner a hervir el agua con un poco de sal y un chorrito de aceite. Cuando empiece a hervir, verter poco a poco la polenta y remover durante 3 o 4 minutos. Una vez esté hecha verter en una bandeja de horno. Cortar el calabacín y el tomate en trozos pequeños y se echarlos por encima de la polenta. Añadir el queso por encima y  calentar al horno durante media hora a 150 º más o menos.
Y ya estará listo para servir!

 

 

Anuncios