Ingredients per 4 persones:

  • 1 coliflor
  • 2/3 patates
  • 2/3 carbassons
  • 3 pastanagues
  • 1 ceba
  • beixamel
  • formatge parmesà
  • sal

 

Bullir la coliflor amb les patates. A part, sofregir els carbassons, les pastanagues i la ceba. Quan la coliflor ja estigui feta, es treu i s’aixafa una mica. Llavors, en una safata per a forn, es col·loca la coliflor, desprès el sofregit de verdures per sobre, la beixamel i el parmesà. Es gratina al forn durant 10/15 minuts i ja estarà llest per servir.

.

.

.

Tierna y dulce historia de amor- Ismael Serrano

Ingredientes para 4 personas:

  • 1 coliflor
  • 2 / 3 patatas
  • 2 / 3 calabacines
  • 3 zanahorias
  • 1 cebolla
  • bechamel
  • queso parmesano
  • sal

Hervir la coliflor con las patatas. Aparte, sofreír los calabacines, las zanahorias y la cebolla. Cuando la coliflor ya esté hecha, se saca y se aplasta un poco. Entonces, en una bandeja para horno, se coloca la coliflor, después el sofrito de verduras por encima, la bechamel y el parmesano. Se gratina al horno durante 10/15 minutos y ya estará listo para servir.

.

.

.

Tierna y dulce historia de amor- Ismael Serrano

 

Anuncios