Etiquetas

, , ,

Ingredients per 3 persones:

  • 250 gr d’espinacs
  • 1 tassa de formatge ricotta
  • 1 ceba
  • 1/2 alls
  • dues cullerades de llet semidesnatada
  • 350 gr de Tortiglioni (o qualsevol altra pasta)
  • formatge parmesà ratllat
  • alfàbrega

Primer de tot s’ha de sofregir la ceba i els alls. Mentrestant, posar aigua a bullir i coure la pasta. Quan ja estiguin daurats els alls i la ceba, retirar els alls i afegir-hi els espinacs.

Quan els espinacs estiguin fets, afegir-hi el formatge ricotta i deixar-ho a foc lent uns 5 minuts. Després s’han d’afegir les dues cullerades de llet (o tres cullerades depenent de l’espessor que es vulgui). Afegir una mica d’alfàbrega i sal. Deixar coure 5 minuts. Llavors, mesclar amb la pasta i gratinar al forn amb el formatge parmesà.

I ja estarà llest per servir.

.

.

.

En el disparadero- Quique González

Ingredientes para 3 personas:

  • 250 gr de espinacas
  • 1 taza de queso ricotta
  • 1 cebolla
  • 1 / 2 ajos
  • dos cucharadas de leche semidesnatada
  • 350 gr de Tortiglioni (o cualquier otra pasta)
  • queso parmesano rallado
  • albahaca

Primero de todo hay que sofreír la cebolla y los ajos. Mientras tanto, poner agua a hervir y cocer la pasta. Cuando ya estén dorados los ajos y la cebolla, retirar los ajos y añadir las espinacas.
Cuando las espiacas estén hechas, añadir el queso ricotta y dejarlo a fuego lento unos 5 minutos. Después hay que añadir las dos cucharadas de leche (o tres cucharadas dependiendo del espesor que se quiera). Añadir un poco de albahaca y sal. Dejar cocer 5 minutos. Mezclar con la pasta y gratinar en el horno con el queso parmesano.

Y ya estará listo para servir.

.

.

.

En el disparadero- Quique González

Anuncios